BACK TO
TOP
Ελαιώνες και Αμπελώνες

Για 2η χρονιά στο Φεστιβάλ «Ελλάδα – Γιορτή – Γεύσεις» το Λάδι Βιώσας

Στο Φεστιβάλ γαστρονομικού πολιτισμού «Ελλάδα – Γιορτή – Γεύσεις» θα συμμετέχει το Λάδι Βιώσας.

Για 2η χρονιά στο Φεστιβάλ «Ελλάδα – Γιορτή – Γεύσεις» το Λάδι Βιώσας

2
2

Το Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί 9 – 11Μαΐου στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων.

Η ομάδα του Λάδι Βιώσας θα δώσει το παρόν για δεύτερη φορά (έπειτα από την περυσινή της βράβευση ανάμεσα σε 1000 προϊόντα) παρουσιάζοντας ένα project που διήρκεσε τρεις μήνες και συνδυάζει την αισθητική με την ποιότητα ενός προϊόντος όπως το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο. Θα παρουσιαστούν 13 μοναδικά ζωγραφικά έργα με θεματολογία εμπνευσμένη από την ελιά. Τα ζωγραφικά έργα έχουν τυπωθεί σε τενεκέδες 5 lt και θα διατεθούν στην έκθεση (στο site του Λάδι Βιώσας μπορείτε να δείτε περισσότερες λεπτομέρειες).

Πέραν από το νέο καλλιτεχνικό αποτύπωμα, η ομάδα καλεί σε γευσιγνωσία του Ladi Biosas _high premium extra virgin olive oil όπως και του μοναδικού Ladi Biosas Agrumato (Orange|Lemon) νέας εσοδείας (2013-2014).

Όπως τονίζει η ομάδα, «η έννοια του (ν)τενεκέ με την υποτιμητική διάσταση που έχει στην εμπορική συναλλαγή του ελαιολάδου αλλά κι ως χαρακτηρισμός ατόμου και κατάστασης στην παρούσα εργασία τείνει να επαναπροσδιοριστεί. Γίνεται ο περιέκτης (όγκος) ενός εξαιρετικού προϊόντος αλλά και η επιφάνεια αποτύπωσης της έμπνευσης μιας ομάδας ανθρώπων. Άνθρωποι με διαφορετικές αφετηρίες βρίσκουν κοινούς τόπους δημιουργίας προσπαθώντας να λεπτύνουν την επιφάνεια που χωρίζει την Τέχνη και την αισθητική μ’ ένα προϊόν διατροφής, θεωρώντας πως όλα αυτά αλληλεπιδρούν και αλληλοσχετίζονται σε μια πορεία σύνθεσης των αποδομημένων στοιχείων του προϋπάρχοντος Ενός».

Σχόλια (2)
Προσθήκη σχολίου

09-05-2014 08:27Ν.Παναγιωτόπουλος

Ζωγραφικά έργα σε τενεκέδες;;Σίγουρα θα πάω στο Γκάζι! Το μπουκάλι του λαδιού βιώσας πολύ ιδιαίτερο. Συγχαρητήρια, διαφημίζετε την Καλαμάτα -όχι σαν τις εταιρείες μαϊμού που ήρθαν στις ειδήσεις τις τελευταίες μέρες-

Απάντηση

07-05-2014 16:45Φαίδρα

Εντάξει, η ομάδα του Λάδι Βιώσας είναι ένα βήμα παραπέρα σ' έναν χώρο όπου τα ωραία μπουκαλάκια λαδιού κατακλύζουν την αγορά, επιβεβαιώνουν ότι είναι ίσως οι μοναδικοί που αξίζουν τη διαφορετικότητα...μπράβο!

Απάντηση
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία