BACK TO
TOP
Ελαιώνες και Αμπελώνες

Μόνο με επικαιροποιημένη άδεια καλλιέργειας η παράδοση οινοστάφυλων

Με την προσκόμιση επικαιροποιημένης άδειας αμπελοκαλλιέργειας θα γίνεται η παραλαβή οινοστάφυλων από την Ένωση Ηρακλείου, όπως ανακοίνωσε η συνεταιριστική οργάνωση ενόψει της νέας οινοποιητικής περιόδου.

Oι νέες μέθοδοι αμπελοκαλλιέργειας στο επίκεντρο ημερίδας στη Νάουσα

1
0

Πιο αναλυτικά, για την παραλαβή όλων των ποικιλιών οινοσταφύλων απαιτείται:

• Οι αμπελουργοί που προσκομίζουν στο Οινοποιείο οινοστάφυλα, να φέρουν μαζί τους υποχρεωτικά την επικαιροποιημένη άδεια αμπελοκαλλιέργειας η οποία πρέπει να αναφέρει όλα τα αλφαριθμητικά στοιχεία του παραγωγού και τα χαρτογραφικά στοιχεία των αμπελοτεμαχίων που ο παραγωγός θα παραδώσει οινοστάφυλα.

• Η συγκομιδή των οινοσταφύλων πρέπει να γίνεται την ημέρα της παραλαβής.

• Η παραλαβή των οινοσταφύλων θα γίνεται εντός πλαστικών κιβωτίων (κλούβες) μετά από ποιοτική κατάταξη του υπεύθυνου γεωπόνου της Οργάνωσης στο χώρο του Οινοποιείου.

Επίσης οι παραγωγοί πρέπει να γνωρίζουν ότι κατά τη φετινή περίοδο απαιτείται υποχρεωτικά η ηλεκτρονική υποβολή της δήλωσης συγκομιδής οινοσταφύλων. Για τον λόγο αυτό η Ένωση Ηρακλείου προτίθεται να εξυπηρετήσει δωρεάν τους παραγωγούς και έχει συστήσει ειδικό γραφείο, το οποίο θα καταρτίσει με την παρουσία του παραγωγού  την παραπάνω δήλωση αφού πρώτα οι παραγωγοί θα παράσχουν τη σχετική εξουσιοδότηση για τη λήψη κωδικού και e-mail.

Τέλος με νεότερη ανακοίνωσή  θα δημοσιοποιηθούν οι τιμές των οινοστάφυλων ανά κιλό και ποικιλία.

Πληροφορίες στα τηλέφωνα:2810-378125, 2810378-130, 2810-378000.

 

 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία