BACK TO
TOP
Ελαιώνες και Αμπελώνες

Απαραίτητη η άδεια αμπελοπαραγωγής για τις παραλαβές οινοστάφυλων

Το δελτίο με τον αριθμό αμπελοοινικού μητρώου του αγροτεμαχίου από το οποίο προέρχονται τα οινοστάφυλα καλούνται να έχουν μαζί τους οι παραγωγοί, σύμφωνα με την εγκύκλιο υπ αρ. 3742/97864/7.8.2013.

Απαραίτητη η άδεια αμπελοπαραγωγής για τις παραλαβές οινοστάφυλων

1
0

Επιπλέον, καθώς οι δηλώσεις συγκομιδής πρέπει να υποβληθούν υποχρεωτικά σε ηλεκτρονική μορφή, η ΕΑΣ Σητείας, θα εξυπηρετήσει δωρεάν τους παραγωγούς, με βάση ενημερωτική επιστολή προς τους συνεταιρισμούς με σκοπό την άμεση ενημέρωση των σταφυλοπαραγωγών, που απέστειλε η ΕΑΣ Σητείας.

Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση

ΘΕΜΑ: Μητρώο αμπελοκαλλιέργειας και δήλωση παραγωγής για την παράδοση οινοστάφυλων

«Σας ενημερώνουμε ότι για την παράδοση οινοστάφυλων, τη φετινή χρονιά, σύμφωνα με την εγκύκλιο υπ αρ. 3742/97864/7.8.2013 του τμήματος οίνου του ΥΠΑΑΤ, πρέπει ο παραγωγός να φέρει μαζί του το δελτίο με τον αριθμό αμπελοοινικού μητρώου του αγροτεμαχίου από το οποίο προέρχονται. Αυτό ισοδυναμεί με την άδεια αμπελοπαραγωγής.
Όσοι σταφυλοπαραγωγοί έχουν αλλαγές στα αμπελοτεμάχια που δεν είναι δηλωμένες, μπορούν να απευθύνονται στα γραφεία της ΕΑΣ Σητείας, τμήμα επιδοτήσεων στον κ. Παπαδάκη, τηλ 2843029976 προκειμένου να ενημερωθούν.
Επειδή κατά τη φετινή περίοδο οι δηλώσεις συγκομιδής πρέπει να υποβληθούν υποχρεωτικά σε ηλεκτρονική μορφή, η ΕΑΣ Σητείας, προτίθεται να εξυπηρετήσει δωρεάν τους παραγωγούς. Για το σκοπό αυτό θα λειτουργήσει ειδικό γραφείο στο χώρο του Οινοποιείου κατά την παράδοση των οινοστάφυλων στο οποίο θα γίνεται η σχετική δήλωση με την παρουσία του παραγωγού».



Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία