BACK TO
TOP
Ελαιώνες και Αμπελώνες

Όλη η αλήθεια του φετινού τρύγου στο Wine Trails το Σάββατο με την Agrenda

Με σκοπό να αποτυπώσει τα χαρακτηριστικά του τρύγου του 2014 σε φωτογραφίες, η δημοσιογραφική ομάδα του Wine Trails φόρτωσε τον φωτογραφικό εξοπλισμό της σε αυτοκίνητα και μηχανές.

Όλη η αλήθεια του φετινού τρύγου στο Wine Trails το Σάββατο με την Agrenda

2
0

Από τη Σαντορίνη στην Τήνο, έπειτα στο Μεγαπλάτανο Αταλάντης, από εκεί στα Σπάτα, στη Μαντίνεια, στη Νεμέα και ούτω καθεξής, το εγχείρημα ήταν επίπονο και συχνά η οδήγηση γινόταν επικίνδυνη στα λασπωμένα μονοπάτια ανάμεσα σε αμπέλια με κάθε επίπεδο προσβολής και υπό το βάρος των αστραπιαίων καιρικών αλλαγών.

Άλλωστε κανείς δεν αμφιβάλλει ότι η φετινή ήταν μία από τις δυσκολότερες, αµπελουργικά, χρονιές της τελευταίας εικοσαετίας για την πλειονότητα των αµπελουργικών περιοχών.

Βέβαια το τρίτο τεύχος του Wine Trails που έρχεται με την Agrenda στις 27 Σεπτεμβρίου, δεν εξαντλείται στο διαδικασία του τρύγου, στη θεματολογία του περιλαμβάνεται ένα εκτενές αφιέρωμα στην προετοιμασία του κελαριού για το κρασί που έρχεται αλλά στο θέμα της ασφάλειας της εργασίας κατά την οινοποίηση.

Παράλληλα μια σειρά παρουσιάσεων σημαντικών μονάδων όπως η Οινοποιητική Μονεμβασιάς και, το Οινοποιείο Δαλαμάρα, νέες κυκλοφορίες ετικετών της ελληνικής αγοράς, οίνοι που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία αλλά και όλη η επικαιρότητα που αφορά τον επιχειρηματικό κόσμο του αμπελοοινικού κλάδου ξεδιπλώνονται στις σελίδες του τρίτου τεύχους του Wine Trails, το οποίο επίσης φιλοξενεί την εκ βαθέων συνεντεύξη του Άγγελου Ιατρίδη, την ώρα που ο Πέτρος Μαρκαντωνάτος φέρνει με δύναμη στην επιφάνεια τα προβλήματα που δημιουργεί η αναχρονιστική νομοθεσία για τον πωματισμό του οίνου.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία