BACK TO
TOP
Business

Στον πειραματισμό συνεχίζει να εστιάζει η εταιρεία Μπουτάρη

Τα πειραματικά της κρασιά Syrah και Μοσχοφίλερο (αποτελέσματα της τεχνικής οινοποίησης χωρίς θειώδες), παρουσίασε η εταιρεία Μπουτάρη στο πλαίσιο προβολής της νέας ταινίας: «Φυσική Αντίσταση» του σκηνοθέτη Τζόναθαν Νόσιτερ με θέμα τα φυσικά κρασιά.

Στον πειραματισμό συνεχίζει να εστιάζει η εταιρεία Μπουτάρη

0
0

Ο πειραματισμός αποτελεί μια διαδικασία μέσα από την οποία η εταιρεία Μπουτάρη ανακαλύπτει νέες πτυχές του ελληνικού αμπελώνα. Η τεχνική οινοποίησης χωρίς θειώδες αποτέλεσε αντικείμενο έρευνας για την εταιρεία, την τελευταία πενταετία τόσο ως προς τη διαδικασία, όσο και ως προς την προσαρμογή στην ποικιλία σταφυλιών.

Το Syrah από το Κτήμα Ρωξάνης Μάτσα στην Αττική και το Μοσχοφίλερο από το κτήμα Μπουτάρη στην Μαντινεία, αποτελέσματα αυτής της τεχνικής οινοποίησης, αποτελούν κρασιά με ιδιαίτερο χαρακτήρα που αξίζει να τα ανακαλύψει ο οινόφιλος καταναλωτής.  

Κάθε χρόνο, στα Οινοποιεία Μπουτάρη πραγματοποιείται ένα ευρύ φάσμα πειραματισμών από όπου προκύπτουν νέα ενδιαφέροντα κρασιά. Κάποια από αυτά επιλέγονται με προορισμό τον καταναλωτή, δίνοντας έτσι την ευκαιρία να ανακαλύψει σπάνιες γεύσεις, να τα αξιολογήσει και να συμβάλει έτσι στη δημιουργία των νέων κρασιών της Οινοποιίας Μπουτάρη.

 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία