Μολονότι η Ιταλία ήταν η τιμώμενη χώρα της φετινής χρονιάς, η αίθουσα παρουσίασης κατακλύστηκε κυρίως από ισπανικά προϊόντα.
Οι βασικές ισπανικές περιοχές παραγωγής ελαιόλαδου αλλά και οι μεμονωμένοι παραγωγοί εξέθεσαν τα προϊόντα τους ενώ δεν υπήρξε αντίστοιχη ιταλική εκπροσώπηση, που για κάποιους αποτελεί απόδειξη πως η Ιταλία δεν δίνει ιδιαίτερη προσοχή στη σημασία των έξτρα παρθένων ελαιολάδων στην υψηλή μαγειρική.
Μεταξύ αυτών ήταν η περιφέρεια της Χαέν, η εταιρεία Aceite Verde Quesada, η περιφέρεια Κάθερες, και οι εταιρείες Jardin de Alamayate και Caviaroli
(Πηγή: Olive Oil Times
Οι βασικές ισπανικές περιοχές παραγωγής ελαιόλαδου αλλά και οι μεμονωμένοι παραγωγοί εξέθεσαν τα προϊόντα τους ενώ δεν υπήρξε αντίστοιχη ιταλική εκπροσώπηση, που για κάποιους αποτελεί απόδειξη πως η Ιταλία δεν δίνει ιδιαίτερη προσοχή στη σημασία των έξτρα παρθένων ελαιολάδων στην υψηλή μαγειρική.
Μεταξύ αυτών ήταν η περιφέρεια της Χαέν, η εταιρεία Aceite Verde Quesada, η περιφέρεια Κάθερες, και οι εταιρείες Jardin de Alamayate και Caviaroli
(Πηγή: Olive Oil Times