Συγκεκριμένα, αναλύονται όλα όσα πρέπει να ξέρουν οι υποψήφιοι αμπελουργοί (για τα χαρακτηριστικά του αγροτεμαχίου, την επιλογή υποκειμένου και πυκνότητας των φυτών, το έδαφος, τη φροντίδα μετά τη φύτευση).
Ακόμα, περιγράφονται τα βήματα για τον καθαρισμό του οινοποιείου μετά τον τρύγο, αλλά και οι φθινοπωρινές - χειμωνιάτικες επεμβάσεις, που πρέπει να πραγματοποιούνται στο αμπέλι.
Επίσης, φιλοξενείται αφιέρωμα για το αφρώδες κρασί, που απολαμβάνει διαρκώς αυξανόμενης ζήτησης στην ελληνική αγορά.
Ακόμα, περιγράφονται τα βήματα για τον καθαρισμό του οινοποιείου μετά τον τρύγο, αλλά και οι φθινοπωρινές - χειμωνιάτικες επεμβάσεις, που πρέπει να πραγματοποιούνται στο αμπέλι.
Επίσης, φιλοξενείται αφιέρωμα για το αφρώδες κρασί, που απολαμβάνει διαρκώς αυξανόμενης ζήτησης στην ελληνική αγορά.