Συγκεκριμένα, από την ανωτέρω ιστοσελίδα οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν τους κανόνες συμμετοχής στο διεθνή διαγωνισμό, το έντυπο εγγραφής, το έντυπο βάσει του οποίου θα γίνει η οργανοληπτική αξιολόγηση των ελαιολάδων (“Competition rules 2014/15” στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.internationaloliveoil.org/estaticos/view/227-mario-solinas-quality-award-of-the-international-olive-council), καθώς και τη λίστα των αναγνωρισμένων από το ΔΣΕ χημικών και οργανοληπτικών εργαστηρίων ελαιολάδου (στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.internationaloliveoil.org/estaticos/view/226-laboratories-panels)
Σημειώνεται ακόμα ότι ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί σε δύο στάδια ώστε να αυξηθεί ο αριθμός και η γεωγραφική ποικιλομορφία των συμμετεχόντων. Η προθεσμία για το πρώτο είναι στις 29 Ιανουαρίου και το περιθώριο για την εγγραφή και την παρουσίαση των δειγμάτων για το δεύτερο θα είναι στις 21 Μαΐου 2015
Τα βραβεία για τους νικητές θα απονεμηθούν σε μια επίσημη τελετή βράβευσης που θα πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια του Fancy Food Show στη Νέα Υόρκη στις 29 Ιουνίου 2015.
Σημειώνεται ακόμα ότι ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί σε δύο στάδια ώστε να αυξηθεί ο αριθμός και η γεωγραφική ποικιλομορφία των συμμετεχόντων. Η προθεσμία για το πρώτο είναι στις 29 Ιανουαρίου και το περιθώριο για την εγγραφή και την παρουσίαση των δειγμάτων για το δεύτερο θα είναι στις 21 Μαΐου 2015
Τα βραβεία για τους νικητές θα απονεμηθούν σε μια επίσημη τελετή βράβευσης που θα πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια του Fancy Food Show στη Νέα Υόρκη στις 29 Ιουνίου 2015.