BACK TO
TOP
Τεχνικές Branding

Ήδη πάνω από 3.000 οι επισκέπτες στα ΟΙΝΟΤΙΚΑ 2015

Απρόβλεπτα υψηλή συμμετοχή έχει η τριήμερη έκθεση ΟΙΝΟΤΙΚΑ 2015 που πραγματοποιείται από τις 28 Φεβρουαρίου στο Ηράκλειο Κρήτης, με πρωτοβουλία του Δικτύου Οινοποιών.

Ήδη πάνω από 3.000 οι επισκέπτες στα ΟΙΝΟΤΙΚΑ 2015

0
0

Είκοσι επτά οινοποιεία από όλη την Κρήτη εκθέτουν τα κρασιά τους στους επαγγελματίες (αρμόδιοι χώρων εστίασης, ξενοδοχείων, κάβων) και στο οινόφιλο κοινό. Είναι τόσο μεγάλη η συμμετοχή που ακόμα και οι οινοποιοί έχουν μείνει άναυδοι από το ενδιαφέρον του κόσμου. Την έκθεση έχουν ήδη επισκεφθεί πάνω από 3.000 ενδιαφερόμενοι (επαγγελματίες και ιδιώτες), ενώ υψηλό είναι το ενδιαφέρον των γευσιγνωστών του χώρου. Οι επισκέπτες απολαμβάνουν τα εξαιρετικά κρητικά κρασιά, αρκετά εκ των οποίων διακρίθηκαν στον τελευταίο διεθνή διαγωνισμού οίνου της Θεσσαλονίκης.

Τα φετινά ΟΙΝΟΤΙΚΑ  περιλαμβάνουν:

1. Ομαδοποιημένη παρουσίαση με θέμα «Γηγενείς ερυθρές ποικιλίες», σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο - bar, έτσι ώστε με μια στάση, οι επισκέπτες να αποκτήσουν μια ολοκληρωμένη εικόνα για τις ερυθρές τοπικές ποικιλίες του Κρητικού αμπελώνα.

2. Οργανωμένο πωλητήριο Κρητικού κρασιού εντός του χώρου της Έκθεσης.

3. Το Σάββατο 28 Φεβρουαρίου στις 12.00-16.00 πραγματοποιήθηκε Αμπελουργικό Σεμινάριο με θέμα "Σύγχρονες τάσεις και προβληματισμοί στην Κρητική Αμπελουργία".

4. Το Σάββατο 28 Φεβρουαρίου στις 19:00 ο Χρηστός Λάπας με τον Pastry Chef Θέμο Ρήγα παρουσίασαν με δημιουργίες από γλυκό κρασί.

5. Την Κυριακή 1 Μαρτίου στις 14:00 ο chef Λευτέρης Λαζάρου μαγείρεψε με τον Χρήστο Λάπα με θέμα «Θαλασσινές γεύσεις με άρωμα Κρήτης».

6. Την Δευτέρα 2 Μαρτίου στις  17.00-20.00 Σεμινάριο «Κρασί και Εστιατόριο, μια εμπειρία γεύσης».  Ο κ. Λαζάρου, ο κ. Δεληγιάννης ο κ. Γιαννόπουλος και εκπρόσωπος της Λ.Α.Κ, καλεσμένοι του Wines of Crete, θα αναπτύξουν σε επαγγελματίες του χώρου τους συσχετισμούς μεταξύ εστιατορίου, κρασιού, γεύσης και εμπειρίας, με σκοπό την ανάδειξη όλων αυτών των στοιχείων. Σε συνδυασμό με γεύσεις που θα παρασκευάσουν ζωντανά οι chef Γιάννης Μαργαρης, Γιώργος Μακρής, Μιχάλης Χάσικος και Κυριάκος Λύρας.  Απευθύνεται κυρίως σε επαγγελματίες του χώρου.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία