BACK TO
TOP
Ελαιώνες και Αμπελώνες

Συμμετοχή γευσιγνωστών του «ΝΗΛΕΑΣ» στον 5ο Διεθνή Διαγωνισμό Ελαιολάδου της Beja

Με τη συμμετοχή δύο Ελλήνων κριτών- γευσιγνωστών, μέλη της Ο.Π. ΝΗΛΕΑΣ, θα πραγματοποιηθεί ο 5ος Διεθνής Διαγωνσιμός εξαιρετικών παρθένων ελαιολάδων στην Βeja της Πορτογαλίας, στις 29 Απριλίου έως τις 3 Μαΐου 2015 στα πλαίσια της 32ης Αγροτικής Έκθεσης OVIBEJA.

Συμμετοχή γευσιγνωστών του «ΝΗΛΕΑΣ» στον 5ο Διεθνή Διαγωνισμό Ελαιολάδου της Beja

0
0

Πρόκειται για τον Παναγιώτη Δημητρακόπουλο και την Έφη Ζωντανού, αντιπρόεδρο της Ο.Π. ΝΗΛΕΑΣ και γεωπόνος τής αντίστοιχα, οι οποίοι είναι πιστοποιημένοι γευσιγνώστες ελαιολάδου στο πάνελ του ΕΣΒΙΤΕ. Κτά κύριο λόγο, οι κριτές του εν λόγω διαγωνισμού θα είναι Ισπανοί και Πορτογάλοι.

Η συμμετοχή των δύο συγκεκριμένων προσώπων στη διεθνή διοργάνωη αποτελεί ιδίαιτερη τιμή για την Ο.Π. ΝΗΛΕΑΣ, σύμφωνα με τις δηλώσεις της Ομάδας, καθώς αποτελεί αναγνώριση των πολυεπίπεδων προσπαθειών που καταβάλει ο ΝΗΛΕΑΣ για πάνω από μια δεκαετία και που στοχεύουν στην οργάνωση της παραγωγής, στην περιβαλλοντική διαχείριση και φυσικά στην ανάδειξη της ασύγκριτης ποιότητας του Μεσσηνιακού ελαιολάδου.

Άριστο και αναντικατάστατο εργαλείο στην κατεύθυνση των προσπαθειών αυτών είναι η γευσιγνωσία ελαιολάδου και η συμμετοχή Ελλήνων γευσιγνωστών σε διεθνής διαγωνισμούς προσφέρει πολύτιμη και αξιοποιήσιμη εμπειρία.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία