BACK TO
TOP
Ελαιώνες και Αμπελώνες

Η ελαιοκομική παράδοση απο γενιά σε γενιά

Στο περιοδικό «el» που κυκλοφορεί το Σάββατο 25 Απριλίου μαζί με την Agrenda περιλαμβάνεται πληθώρα θεμάτων που αφορούν την ελαιοκομία, αλλά και παρουσιάσεις επιτυχημένων επιχειρήσεων από τον ελληνικό χώρο.

Η ελαιοκομική παράδοση απο γενιά σε γενιά

3
0
Το Ziro eleolado Sitias, που παράγεται αποκλειστικά από κορωνέικες ελιές στην περιοχή της Σητείας, μια περιοχή με Προστατευόμενη Ονομασία Προέλευσης για το ελαιόλαδό της, είναι αποτέλεσμα της ενασχόλησης του Γιώργου και της Αθηνάς Προεστάκη με την παραγωγή εξαιρετικά παρθένου ελαιολάδου.
Παράδοση που περνάει από γενιά σε γενιά, στους αιωνόβιους ελαιώνες τους. Ουσιαστικά το έναυσμα για το ξεκίνημά τους ήταν και είναι ότι «θέλουμε να παράγουμε και να προσφέρουμε στους πελάτες μας μόνο αυτά που καταναλώνουμε εμείς και τα παιδιά μας», όπως αναφέρει ο κ. Προεστάκης.
Μέχρι σήμερα η ετήσια παραγωγή τους κυμαίνεται κατά μέσο όρο στους 6 με 8 τόνους, στα επόμενα χρόνια θα αυξήσουν την παραγωγή τους, αλλά πάντα τόσο ώστε να έχουν τη δυνατότητα να ελέγχουν κάθε στάδιο της παραγωγής μέχρι τον καταναλωτή στην καλύτερη ποιότητα…
Όλα αυτά μαζί με πολλά ακόμη θέματα που αφορούν την ελαιοκομία αλλά και παρουσιάσεις επιτυχημένων επιχειρήσεων από τον ελληνικό χώρο στο 7ο τεύχος του el που έρχεται μαζί με την Agrenda αυτό το Σάββατο 25 Απριλίου.
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία