BACK TO
TOP
Ελαιώνες και Αμπελώνες

Το Μάιο ο διαγωνισμός για τη δακοκτονία στην Ηλεία

Στις 18 Μαΐου θα γίνει ο διαγωνισμός για την ανάδειξη εργολάβων για τον από εδάφους δολωματικό ψεκασμό ελαιοδέντρων στα πλαίσια του Προγράμματος Συλλογικής Καταπολέμησης του Δάκου της Ελιάς έτους 2015 στην Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας.

Το Μάιο ο διαγωνισμός για τη δακοκτονία στην Ηλεία

2
0

Πέρυσι έγινε τον Απρίλιο και φέτος πάει ένα μήνα σχεδόν αργότερα καθυστέρηση η οποία θα πρέπει να καλυφθεί προκειμένου  να επαρκέσει ο χρόνος για να γίνει αποτελεσματικός ψεκασμός για τη Δακοκτονία.

Οι προσφορές θα κατατεθούν στην αρμόδια Δ/νση Διοικητικού – Οικονομικού  στο διοικητήριο και μέχρι ώρας 10.00 π.μ. την 18η Μαΐου του 2015, ημέρα Δευτέρα.

Ο προϋπολογισμός του έργου είναι  383.625,00  €  χωρίς Φ.Π.Α.

Οι εργολάβοι φέτος θα πρέπει να τηρήσουν τα όσα προβλέπει η σύμβαση που θα υπογράψουν αφού οι κυρώσεις που θα επιβληθούν σε όσους φανούν ασυνεπείς θα είναι ιδιαίτερα αυστηρές.

Μετά την ανακήρυξη των εργολάβων θα πάνε οι συμβάσεις που θα υπογραφούν στην οικονομική επιτροπή που προεδρεύει ο αντιπεριφερειάρχης κ. Χαράλαμπος Αριστειδόπουλος για επικύρωση, στην αιρετή περιφέρεια για έλεγχο της νομιμότητας της απόφασης και στην συνέχεις στον Επίτροπο για προσυμβατικό έλεγχο.

«Έχουμε ήδη καθυστερήσει και όπως αντιλαμβάνεστε ο χρόνος που έχει χαθεί είναι πολύτιμος και η διαδικασία χρονοβόρα. Από πλευράς της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας της Π.Ε Ηλείας και της περιφέρειας θα κάνουμε ότι είναι καλύτερο δυνατόν ώστε να ελαχιστοποιηθεί ο χρόνος που απαιτείται για έναρξη του έργου της δακοκτονίας», επεσήμανε ο υπεύθυνος του τμήματος Δακοκτονίας κ. Νίκος Μιχαλόπουλος.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία