BACK TO
TOP
Ελαιώνες και Αμπελώνες

Προ-συμβόλαια ελαιολάδου χτίζει η ζήτηση

«Το καλοκαίρι του 2015 κλείσαμε περισσότερες προ-συμφωνίες για απορρόφηση ελαιολάδου από Κορωνέικη με παραγωγούς του νομού Λακωνίας, από κάθε άλλη χρονιά. Αυτό έγινε για να καλύψουμε τις ανάγκες μας ως επιχείρηση, αλλά και να βοηθήσουμε οικονομικά τους παραγωγούς», λέει στο El, που κυκλοφορεί το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου μαζί με την Agrenda, ο ιδιοκτήτης ελαιοτριβείου στο νομό Λακωνίας, Νίκος Τουτούλης.

Προ-συμβόλαια ελαιολάδου χτίζει η ζήτηση

3
0
Η συγκεκριμένη τάση φαίνεται ότι δυναμώνει όλο και περισσότερο, λόγω κυρίως της ισχυρής ζήτησης για ελληνικό ελαιόλαδο από το εξωτερικό, στην οποία εντάσσεται και η επανεμφάνιση εκπροσώπων μεγάλων funds στην Ελλάδα, με σκοπό να προετοιμάσουν το έδαφος για εξαγορές μικρών ελαιοτριβείων.

Στο πλούσιο ρεπορτάζ του 9ου τεύχους του περιοδικού για την ελιά και το ελαιόλαδο, το οποίο κυκλοφορεί το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου μαζί με την Agrenda, αποκαλύπτεται επίσης η νέα τάση των παραγωγών της Λακωνίς να μπολιάζουν τις λαδολιές για να δώσουν Καλαμών.

Μαζί με αυτά ένα αναλυτικό αφιέρωμα στις πολλαπλές δυνατότητες που προσφέρουν στην ελαιοκαλλιέργεια τα νέα Προγράμματα Αγροτικής Ανάπτυξης και όλη η επικαιρότητα από το χώρο της ελιάς και του ελαιολάδου, όπως και ένα πολυσέλιδο αφιέρωμα στην εικόνα της αγοράς σε Ελλάδα, Ισπανία και Ιταλία και στις εκτιμήσεις για τις τιμές της φετινής χρονιάς τόσο στο ελαιόλαδο, όσο και την επιτραπέζια ελιά.
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία