Ο σχεδιασμός και η ανάπτυξη του συστήματος υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων πραγματοποιήθηκε από την εταιρεία συμβούλων PROTYPON (www.protypon.eu), η οποία εξειδικεύεται στην ανάπτυξη λειτουργικών συστημάτων υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων
Η μονάδα επεξεργασίας επιτραπέζιας ελιάς της Olive OLEAS AE βρίσκεται στον Αχινό Στυλίδας και διαθέτει από τις πλέον σύγχρονες κτηριακές και μηχανολογικές εγκαταστάσεις συνολικής έκτασης 3000 τ.μ.
Η εταιρεία παρουσιάζει συνεχώς αυξανόμενους ρυθμούς ανάπτυξης και έντονης παρουσίας τα τελευταία χρόνια ιδιαίτερα στις αγορές του εξωτερικού όπως Καναδά, Η.Π.Α. και Αυστραλίας κ.α.
Οι κύριες ποικιλίες που επεξεργάζεται και εμπορεύεται είναι μαύρες ελιές Καλαμών και πράσινες Χαλκιδικής, σε διάφορα είδη συσκευασίας, με την επωνυμία “ELARA”.
Η μονάδα επεξεργασίας επιτραπέζιας ελιάς της Olive OLEAS AE βρίσκεται στον Αχινό Στυλίδας και διαθέτει από τις πλέον σύγχρονες κτηριακές και μηχανολογικές εγκαταστάσεις συνολικής έκτασης 3000 τ.μ.
Η εταιρεία παρουσιάζει συνεχώς αυξανόμενους ρυθμούς ανάπτυξης και έντονης παρουσίας τα τελευταία χρόνια ιδιαίτερα στις αγορές του εξωτερικού όπως Καναδά, Η.Π.Α. και Αυστραλίας κ.α.
Οι κύριες ποικιλίες που επεξεργάζεται και εμπορεύεται είναι μαύρες ελιές Καλαμών και πράσινες Χαλκιδικής, σε διάφορα είδη συσκευασίας, με την επωνυμία “ELARA”.