Η βράβευση αυτή επισφραγίζει την επί δεκαετίες προσπάθεια της ZOINOS WINERY να αναδεικνύει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις ντόπιες ποικιλίες, Ντεμπίνα, Βλάχικο και Μπεκάρι, που καλλιεργούνται στην Ήπειρο με επίκεντρο την Ζίτσα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της ZOINOS WINERY
Η παράδοση και το... μεράκι σε συνδυασμό με τη σύγχρονη οινοποίηση είναι τα εφόδια της ZOINOS WINERY που σε συνεργασία με τους παραγωγούς της περιοχής, καλλιεργούν και οινοποιούν οίνους και αποστάγματα με ιδιαίτερα αρώματα και χαρακτηριστικά, που κάνουν κάθε ουρανίσκο… να ταξιδεύει στα Ηπειρωτικά και Ζιτσιώτικα τοπία
«Πιστεύουμε πάντα ότι πίσω από ένα καλό κρασί κρύβεται ένα πολύ καλό σταφύλι», αναφέρουν από τη ZOINOS WINERY.
Υπενθυμίζεται ότι λίγους μήνες νωρίτερα το Ηπειρωτικό Παλαιωμένο Τσίπουρο της ZOINOS WINERY βραβεύτηκε στον Διεθνή Διαγωνισμό Οίνου και Αποσταγμάτων Θεσσαλονίκης με το ασημένιο μετάλλιο.
Η παράδοση και το... μεράκι σε συνδυασμό με τη σύγχρονη οινοποίηση είναι τα εφόδια της ZOINOS WINERY που σε συνεργασία με τους παραγωγούς της περιοχής, καλλιεργούν και οινοποιούν οίνους και αποστάγματα με ιδιαίτερα αρώματα και χαρακτηριστικά, που κάνουν κάθε ουρανίσκο… να ταξιδεύει στα Ηπειρωτικά και Ζιτσιώτικα τοπία
«Πιστεύουμε πάντα ότι πίσω από ένα καλό κρασί κρύβεται ένα πολύ καλό σταφύλι», αναφέρουν από τη ZOINOS WINERY.
Υπενθυμίζεται ότι λίγους μήνες νωρίτερα το Ηπειρωτικό Παλαιωμένο Τσίπουρο της ZOINOS WINERY βραβεύτηκε στον Διεθνή Διαγωνισμό Οίνου και Αποσταγμάτων Θεσσαλονίκης με το ασημένιο μετάλλιο.