Στις σελίδες της ειδικής έκδοσης για το ελαιόλαδο και την επιτραπέζια ελιά θα βρείτε ένα αποκλειστικό ρεπορτάζ με τα στοιχεία που δίνει η Συμβουλευτική Επιτροπή του Διεθνούς Συμβουλίου Ελαιολάδου (IOC) για τις τάσεις που αναμένεται να διαμορφώσουν τη νέα εμπορική σεζόν.
Την ίδια στιγμή, νεες προοπτικές στον κλάδο καταγράφουν τόσο η πρωτοβουλία του ΑΣ Μεσκλών Χανίων να εμφιαλώσει ελαιόλαδο αγριελιάς, εκτοξεύοντας την τιμή παραγωγού στα 10 ευρώ το κιλό, όσο και η δυνατότητα πώλησης επώνυμου προϊόντος μέσω αυτόματων πωλητών, η οποία καλύπτεται από την κοινοτική νομοθεσία.
Στο 10ο τεύχος του El θα βρείτε επίσης ένα πολυσέλιδο αφιέρωμα στην επιτραπέζια ελιά, η οποία σύμφωνα με τον πρόεδρο της νεότευκτης Διεπαγγελματικής της, Γιώργο Ντούτσια, έχει γεννηθεί για να γίνει η κορωνίδα των ελληνικών εξαγωγών. Όλα αυτά μαζί με όλη την επικαιρότητα στην εγχώρια και διεθνή επιχειρηματική σκακιέρα στο ειδικό περιοδικό για την ελιά και το ελαιόλαδο, το El που κυκλοφορεί το Σάββατο 28 Μαΐου μαζί με την Agrenda.
Την ίδια στιγμή, νεες προοπτικές στον κλάδο καταγράφουν τόσο η πρωτοβουλία του ΑΣ Μεσκλών Χανίων να εμφιαλώσει ελαιόλαδο αγριελιάς, εκτοξεύοντας την τιμή παραγωγού στα 10 ευρώ το κιλό, όσο και η δυνατότητα πώλησης επώνυμου προϊόντος μέσω αυτόματων πωλητών, η οποία καλύπτεται από την κοινοτική νομοθεσία.
Στο 10ο τεύχος του El θα βρείτε επίσης ένα πολυσέλιδο αφιέρωμα στην επιτραπέζια ελιά, η οποία σύμφωνα με τον πρόεδρο της νεότευκτης Διεπαγγελματικής της, Γιώργο Ντούτσια, έχει γεννηθεί για να γίνει η κορωνίδα των ελληνικών εξαγωγών. Όλα αυτά μαζί με όλη την επικαιρότητα στην εγχώρια και διεθνή επιχειρηματική σκακιέρα στο ειδικό περιοδικό για την ελιά και το ελαιόλαδο, το El που κυκλοφορεί το Σάββατο 28 Μαΐου μαζί με την Agrenda.