BACK TO
TOP
Ελαιώνες και Αμπελώνες

Με αποθέματα σύννεφα στην αγορά ελαιολάδου

Τις παρεμβάσεις που προτείνει η εργαλειοθήκη του ΟΟΣΑ για την ελληνική αγορά ελαιολάδου αποκαλύπτει στη νέα του έκδοση το περιοδικό El, που κυκλοφορεί το Σάββατο 28 Μαΐου μαζί με την εφημερίδα Agrenda.

Με αποθέματα σύννεφα στην αγορά ελαιολάδου

2
0
Στις σελίδες της ειδικής έκδοσης για το ελαιόλαδο και την επιτραπέζια ελιά θα βρείτε ένα αποκλειστικό ρεπορτάζ με τα στοιχεία που δίνει η Συμβουλευτική Επιτροπή του Διεθνούς Συμβουλίου Ελαιολάδου (IOC) για τις τάσεις που αναμένεται να διαμορφώσουν τη νέα εμπορική σεζόν.

Την ίδια στιγμή, νεες προοπτικές στον κλάδο καταγράφουν τόσο η πρωτοβουλία του ΑΣ Μεσκλών Χανίων να εμφιαλώσει ελαιόλαδο αγριελιάς, εκτοξεύοντας την τιμή παραγωγού στα 10 ευρώ το κιλό, όσο και η δυνατότητα πώλησης επώνυμου προϊόντος μέσω αυτόματων πωλητών, η οποία καλύπτεται από την κοινοτική νομοθεσία.

Στο 10ο τεύχος του El θα βρείτε επίσης ένα πολυσέλιδο αφιέρωμα στην επιτραπέζια ελιά, η οποία σύμφωνα με τον πρόεδρο της νεότευκτης Διεπαγγελματικής της, Γιώργο Ντούτσια, έχει γεννηθεί για να γίνει η κορωνίδα των ελληνικών εξαγωγών. Όλα αυτά μαζί με όλη την επικαιρότητα στην εγχώρια και διεθνή επιχειρηματική σκακιέρα στο ειδικό περιοδικό για την ελιά και το ελαιόλαδο, το El που κυκλοφορεί το Σάββατο 28 Μαΐου μαζί με την Agrenda.
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία