BACK TO
TOP
Πιστοποίηση

Εκδήλωση για τυποποιητές ελαιολάδου από τον ΣΕΒΙΤΕΛ

Οι προτάσεις του ΣΕΒΙΤΕΛ στη διαμόρφωση της εθνικής στρατηγικής για τον ελαιοκομικό τομέα.

Εκδήλωση για τυποποιητές ελαιολάδου από τον ΣΕΒΙΤΕΛ

4
0
Μια ιδιαίτερα παραγωγική εσπερίδα η οποία εξελίχθηκε σε ενδιαφέρουσα ανταλλαγή απόψεων, εμπειριών, αναλύσεων σχετικά με τα θέματα του κλάδου της τυποποίησης καθώς και του τομέα ελαιολάδου γενικότερα, πραγματοποιήθηκε από τον ΣΕΒΙΤΕΛ (Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών Τυποποίησης Ελαιολάδου) την Πέμπτη 14 Ιουλίου, στην Αθήνα

Παρουσιάσθηκαν από τα στελέχη του ΣΕΒΙΤΕΛ (Γιώργο Οκονόμου και Στέλλα Θεοδοσίου) οι σκοποί, οι στόχοι και οι δραστηριότητες του Συνδέσμου, ενώ από τον Πρόεδρο της Συμβουλευτικής Επιτροπής Χημικών Εμπειρογνωμόνων (ΣΕΧΕ/ΣΕΒΙΤΕΛ) Βασίλης Καμβύσης αναλύθηκαν τα θέματα ποιότητας χημικών αναλύσεων κλπ που υπάρχουν την περίοδο αυτή σε εκκρεμότητα.

Οι ευκαιρίες που μπορούν να αξιοποιήσουν οι επιχειρήσεις- Μέλη του Συνδέσμου στο πλαίσιο των συγχρηματοδοτούμενων Προγραμμάτων Προβολής- Ενημέρωσης του ελαιολάδου σε αγορές- στόχους, η εξαγωγική στρατηγική και η στρατηγική μάρκετινγκ του τομέα, η εξέλιξη της αγοράς ελαιολάδου εντός και εκτός Ελλάδας, ήταν ορισμένα από τα θέματα που επίσης αναλύθηκαν και συζητήθηκαν εκτενώς.

Ενδιαφέρουσες παρεμβάσεις με ιδιαίτερα χρήσιμες αναλύσεις, πληροφορίες και προτάσεις, έγιναν από την κα Δήμητρα Αλιέως, στέλεχος της Πορτογαλοισπανικής εταιρείας SOVENA GROUP, τον κ. Δημήτρη Καραβασίλη, σύμβουλο στρατηγικού μάρκετινγκ της εταιρείας DK Consultants, τον κ. Δημήτρη Δούσμανη της εξαγωγικής εταιρείας EXPOAID και τους κ.κ. Γιάννη Βερτέλη (HFO) και Κωνσταντίνο Αγγελόπουλο (TERRA CRETA).

Τα συμπεράσματα, τα προβλήματα και οι προτάσεις που καταγράφηκαν, θα αποτελέσουν υλικό το οποίο θα περιληφθεί στην πρόταση διαμόρφωσης και της εθνικής στρατηγικής για τον ελαιοκομικό τομέα.


Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία