«Βρισκόµαστε στα µέσα του τρύγου και αναµένουµε µια µείωση από πέρσι γύρω στο 20%. Ποιοτικά είµαστε καλύτερα και σίγουρα φέτος οι τιµές θα είναι καλύτερες από πέρσι», σηµειώνει ο Αθ. Σωτηρόπουλος, πρόεδρος στην ΠΕΣ. «Η Παναιγιάλειος θα προσπαθήσει να δώσει καλύτερη τιµή στο προϊόν. Υπενθυµίζεται ότι πέρσι η τιµή παραγωγού ήταν στα 80 λεπτά το κιλό και στην εκκαθάριση η σταφίδα Βοστίτσα που είναι ΠΟΠ πήρε και 10 λεπτά παραπάνω», προσθέτει ο πρόεδρος της ΠΕΣ. «Συνεργαζόµαστε και παίρνουµε προϊόν και από Μεσσηνία και από Ηλεία. ∆εν πρέπει να ξεχνάµε ότι η σταφίδα είναι ένα καθαρά εξαγώγιµο προϊόν. Ένας αιµατοδότης της ελληνικής οικονοµίας», αναφέρει στην Agrenda.
Αναλυτικό ρεπορτάζ στην εφημερίδα Agrenda που κυκλοφορεί το Σάββατο 27 Αυγούστου στα περίπτερα όλης της χώρας