«Η οινοποιητική παράδοση της Γεωργίας μετράει 8.000 χρόνια και θεωρείται από την UNESCO άυλη πολιτιστική κληρονομιά καθιστώντας τη χώρα ιδανικό οικοδεσπότη για την Παγκόσμια Συνάντηση Οινικού Τουρισμού», δήλωσε ο Dimitry Kumsishvili, αντιπρόεδρος και υπουργός οικονομίας και βιώσιμης ανάπτυξης της Γεωργίας
Η γαστρονομία και το κρασί έχουν γίνει βασικά στοιχεία της εμπειρίας του πολιτισμού και του τρόπου ζωής κάθε προορισμού και ταξιδιωτικά κίνητρα
Στο πλαίσιο αυτό, το Σεπτέμβριο του 2015 η UNWTO διοργάνωσε το Δίκτυο Γαστρονομίας της
Επίσης, η UNWTO αναπτύσσει ένα Πρώτυπο Οινοτουρισμού στην Ισπανία, που περιλαμβάνει το σχεδιασμό ενός μοντέλου ανάπτυξης καινοτόμων προϊόντων εστιασμένου την ενσωμάτωση των οινοποιείων στην πολιτιστική, οικονομική, κοινωνική και περιβαλλοντική κληρονομιά της περιοχής τους. Μάλιστα, τα τελικά αποτελέσματα του project θα παρουσιαστούν στη συνάντηση
Χρήσιμοι Σύνδεσμοι:
 
Η γαστρονομία και το κρασί έχουν γίνει βασικά στοιχεία της εμπειρίας του πολιτισμού και του τρόπου ζωής κάθε προορισμού και ταξιδιωτικά κίνητρα
Στο πλαίσιο αυτό, το Σεπτέμβριο του 2015 η UNWTO διοργάνωσε το Δίκτυο Γαστρονομίας της
Επίσης, η UNWTO αναπτύσσει ένα Πρώτυπο Οινοτουρισμού στην Ισπανία, που περιλαμβάνει το σχεδιασμό ενός μοντέλου ανάπτυξης καινοτόμων προϊόντων εστιασμένου την ενσωμάτωση των οινοποιείων στην πολιτιστική, οικονομική, κοινωνική και περιβαλλοντική κληρονομιά της περιοχής τους. Μάλιστα, τα τελικά αποτελέσματα του project θα παρουσιαστούν στη συνάντηση
Χρήσιμοι Σύνδεσμοι:
 
Επαφές:
Πρόγραμμα Επικοινωνίας και Εκδόεων, UNWTO
Tel: (+34) 91 567 8100 / Fax: +34 91 567 8218 / comm@UNWTO.org