BACK TO
TOP
Ελαιώνες και Αμπελώνες

Βραδιά Jazz στο Οινοποιείο του Άγγελου Ρούβαλη

Για τέταρτη συνεχή χρονιά οργανώθηκε, από τον Δήμο της αμπελουργικής ζώνης της Αιγιάλειας, η πρωτοπόρα Γιορτή Ανάπτυξης και Πολιτισμού τα «ΟΙΝΟΞΕΝΕΙΑ».

Μία Jazz καλοκαιρινή βραδιά στο Rouvalis Winery στις 24 Αυγούστου

1
0

Το οινοποιείο της ΟΙΝΟΦΟΡΟΥ, πέρα από τη βασική συμμετοχή του στη σύλληψη και οργάνωση του θεσμού, πραγματοποίησε την Τετάρτη 24 Αυγούστου μια ξεχωριστή βραδιά συναυλίας Jazz μουσικής με το συγκρότημα «Yiannis Papadopoulos Τrio».

Στην διάρκεια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκαν ξεναγήσεις στο βαρυτικό οινοποιείο της ΟΙΝΟΦΟΡΟΥ (κτισμένο σε έξι επίπεδα) και γευστικές δοκιμές όπου παρουσιάστηκαν τα δυο νέα λευκά κρασιά «ΜΙΤΟΣ της Αριάδνης» που συνεπήραν τους πολυπληθείς οινόφιλους που κατέκλυσαν τον αύλειο χώρο του οινοποιείου.

Η εκδήλωση δημιούργησε την ευκαιρία για σημαντικούς διαλόγους πάνω στην προσέγγιση της σχέσης κρασιού-φαγητού και πάνω στην καλύτερη οργάνωση του θεσμού «ΟΙΝΟΞΕΝΕΙΑ», ενώ εντυπωσίασε με τον χαιρετισμό του ο συγγραφέας Γιώργος Πίττας, μέλος του Δ.Σ. του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος και εμπνευστής του σήματος «Ελληνικό πρωινό».

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία