Η φθινοπωρινή συνάντηση του Οίνου του Αγαπητού είναι αφιερωμένη στα κρασιά της Μεγαλονήσου, επειδή η νέα τεχνολογία αιχμής για την ανάδειξη των γηγενών ποικιλιών φαίνεται να αλλάζει καθοριστικά τη γερασμένη οινική εικόνα του νησιού. Αποτελεί έτσι μοναδική ευκαιρία να μοιραστούμε μαζί τις πρόσφατες γευστικές εξελίξεις, ανακαλύπτοντας και νέα διαμαντάκια από τις οινοποιίες Αλεξάκης, Δουλουφάκης, Τιτάκης, Λυραράκης, Μανουσάκης, Ταμιωλάκης, Μηλιαράκης, Ζαχαριουδάκης, Στραταριδάκης, Γαβαλάς και Μediterra
 
Για πληροφορίες 210 6142200. Είναι απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά.
Προσεχώς:
 
ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου και 3 Οκτωβρίου 2016 στις 8μμ.:Β και Γ Συνάντηση του 1ου Κύκλο
ΣΑΒΒΑΤΟ 1 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2016 ΩΡΕΣ 10:00 -15:00
5ωρο σεμινάριο: "Προς επίδοξον οινοποιόν και ενημερωμένο οινογνώστη!
Γνωρίζετε άραγε
Αν σας ενδιαφέρει επίσης
Αν θέλατε να μάθετε για όλα τα παραπάνω αλλά και για ακόμη περισσότερα, δηλώστε έγκαιρα συμμετοχή στο πεντάωρο αυτό και μεθυστικό ταξίδι στον αστερισμό της ερασιτεχνικής οινοποίησης, χαρίζοντας στον εαυτό ή στους φίλους μια μοναδική βιωματική οινική εμπειρία
Η γευσιγνωσία των κρασιών συνοδεύεται από ελαφρύ μπουφέ
Να σημειωθεί ότι για όλες τις οινικές εκδηλώσεις είναι απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά.
Αίθουσα " Οίνος ο Αγαπητός": Λ. Πηγής 15 Μελίσσι
Μόνο για 15 άτομα (θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας
Για περισσότερες πληροφορίες: info@oinosoagapitos.gr www.oinosoagapitos.gr
 
Για πληροφορίες 210 6142200. Είναι απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά.
Προσεχώς:
- Σπουδή στα κρασιά της Αυστραλίας με δοκιμή του πρώτου Αυστραλέζικου Ασύρτικου της οινοποιίας Jim Barry.
- Κτήμα Αργυρού
 
ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου και 3 Οκτωβρίου 2016 στις 8μμ.:Β και Γ Συνάντηση του 1ου Κύκλο
ΣΑΒΒΑΤΟ 1 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2016 ΩΡΕΣ 10:00 -15:00
5ωρο σεμινάριο: "Προς επίδοξον οινοποιόν και ενημερωμένο οινογνώστη!
Γνωρίζετε άραγε
- Πώς από μαύρα σταφύλια γίνονται και λευκά κρασιά;
- Ποια είναι η σύγχρονη διαδικασία της λευκής και ερυθράς οινοποίησης και η πορεία του σταφυλιού από το πατητήρι και μέχρι στο ποτήρι;
- Ποια είναι η σύγχρονη τάση για τα ροζέ κρασιά παγκοσμίως και ποια η σωστή πορεία της παραγωγής τους;
- Τι είναι τα κρασιά nouveaux και σε τι διαφέρουν από τα γνωστά Beaujolais;
- Να ξεχωρίζετε μια Σαμπάνια από ένα απλό αφρώδες κρασί στο ποτήρι;
- Την αλήθεια για την απάτη των παλιών βαρελιών ;
- Ότι η γλύκα στα διάσημα κρασιά του πλανήτη κρύβεται πίσω από διαφορετικές μεθόδους; Δηλαδή το λιάσιμο των σταφυλιών του Vinsanto της Σαντορίνης, το παγωμένο χιόνι των ice wine του Canada, την ευγενή σήψη των Sauternes του Bordeaux και την επιλεκτική αφυδάτωση των tokay της Ουγγαρίας;
Αν σας ενδιαφέρει επίσης
- Να μάθετε αν φέτος το προσωπικό σας κρασί πέτυχε ή έτυχε;
- Να ακούσετε νέες ιδέες και λύσεις για την σωστή του συντήρηση μέχρι το τέλος;
- Να διαπιστώσετε τελικά ποιος φταίει όταν ένα κρασί δεν σας αρέσει; Το υπερβολικό θειώδες ή οξείδωσή από τον αέρα, η επιθετική του οξύτητα, ή τα βαθειά γηρατειά του;
Αν θέλατε να μάθετε για όλα τα παραπάνω αλλά και για ακόμη περισσότερα, δηλώστε έγκαιρα συμμετοχή στο πεντάωρο αυτό και μεθυστικό ταξίδι στον αστερισμό της ερασιτεχνικής οινοποίησης, χαρίζοντας στον εαυτό ή στους φίλους μια μοναδική βιωματική οινική εμπειρία
Η γευσιγνωσία των κρασιών συνοδεύεται από ελαφρύ μπουφέ
Να σημειωθεί ότι για όλες τις οινικές εκδηλώσεις είναι απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά.
Αίθουσα " Οίνος ο Αγαπητός": Λ. Πηγής 15 Μελίσσι
Μόνο για 15 άτομα (θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας
Για περισσότερες πληροφορίες: info@oinosoagapitos.gr www.oinosoagapitos.gr