BACK TO
TOP
Ελαιώνες και Αμπελώνες

Η ελιά θέλει ταυτότητα και οργάνωση, λέει ο Χαρακόπουλος

«Τα προβλήματα της ελαιοκαλλιέργειας είχα την ευκαιρία να τα δω από κοντά, κατά τη θητεία μου ως Αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Όπως επίσης είχα την ευκαιρία να συμβάλω στην επίλυση θεμάτων που έχριζαν άμεσης αντιμετώπισης». Τα παραπάνω τονίζει ο Αναπληρωτής Τομεάρχης Εσωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, αρμόδιος για θέματα Προστασίας του Πολίτη, βουλευτής Λαρίσης, κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος, σε μήνυμά του προς τον Δήμαρχο Τεμπών κ. Κωνσταντίνο Κολλάτο, με αφορμή την 4η Πανδημοτική Γιορτή Ελιάς.

Η ελιά θέλει ταυτότητα και οργάνωση, λέει ο Χαρακόπουλος

1
0

Ο κ. Χαρακόπουλος, ο οποίος δεν μπόρεσε να παραβρεθεί καθώς εκπροσώπησε τον Προέδρο της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Εθνικής Αντίστασης στην πρωτεύουσα, συγχαίρει τη δημοτική αρχή και όλους τους εμπλεκόμενους σε αυτήν την προσπάθεια.

Σχετικά με τα ζητήματα της ελαιοκαλλιέργειας που επιλύθηκαν κατά τη διάρκεια της θητείας του, ο κ. Χαρακόπουλος, αναφέρει ως σημαντικότερες από τις δράσεις που υλοποιήθηκαν:

  • τη σωστή διαχείριση με οικονομίες κλίμακος στην προμήθεια υλικών για τη δακοκτονία καθώς και την έγκαιρη διενέργεια των διαγωνισμών για προσωπικό και υλικά,
  • τη βελτίωση των προδιαγραφών για την παγιδοθεσία,
  • την ολοκλήρωση της διαπίστευσης τριών ελληνικών εργαστηρίων ελαιόλαδου και
  • την ανάδειξη προγραμμάτων Ενημέρωσης και Προώθησης Ελαιόλαδου εντός και εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Και ο Θεσσαλός πολιτικός καταλήγει τονίζοντας ότι «η ορθή διαχείριση, η σταθερή ποιότητα, η οργάνωση της παραγωγής και φυσικά το μεράκι του ελαιοπαραγωγού, μπορούν να δώσουν ταυτότητα στα προϊόντα της ελιάς. Ελπίζω ότι η γιορτή αυτή, θεσμός πια για το δήμο Τεμπών, θα συμβάλει δημιουργικά στην επίτευξη όλων των παραπάνω!»

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία