BACK TO
TOP
Ελαιώνες και Αμπελώνες

Παρουσίαση του Προγράμματος Wine in Moderation – Art de Vivre στο Χάρτη των Γεύσεων

Παρουσίαση του Προγράμματος Wine in Moderation – art de Vivre θα πραγματοποιήσει η Εθνική Διεπαγγελματική Οργάνωση Αμπέλου και Οίνου στο πλαίσιο των παράλληλων εκδηλώσεων του «Χάρτη των γεύσεων» την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου στις 13:00 – 14:00 στην αποθήκη Γ’ στο λιμάνι Θεσσαλονίκης.

Παρουσίαση του Προγράμματος Wine in Moderation – Art de Vivre στο Χάρτη των Γεύσεων

0
0
Το Wine in Moderation – art de Vivre αποτελεί πλέον έναν διεθνή οργανισμό που συσχετίζει τις αξίες και την παράδοση της οινικής κουλτούρας με έναν σύγχρονο και υγιεινό τρόπο ζωής και συγκεκριμένα προωθεί την κατανάλωση οίνου με μέτρο και υπευθυνότητα. Ο οργανισμός έχει ως μέλη του 15 εθνικές οργανώσεις από το χώρο του κρασιού από την Ευρώπη και τη Νότια Αμερική και δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 25 χώρες. Η Ελλάδα εκπροσωπείται, από το φετινό Σεπτέμβριο, στο διεθνή Οργανισμό από την Διεπαγγελματική Αμπέλου και Οίνου

Παρουσιάσεις στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα γίνουν από τους:
  • Δρ. Γιάννη Βογιατζή Πρόεδρο της Διεπαγγελματικής Αμπέλου και Οίνου, ο οποίος θα παρουσιάσει τα προγράμματα των άλλων χωρών στο πλαίσιο του Wine in moderation αλλά και το πρόγραμμα της Ελλάδος για την επόμενη χρονιά το οποίο πρόκειται να βασιστεί κυρίως στη μακρά οινική παράδοση της χωράς μας
  • Κωνσταντίνο Λαζαράκη, Master of Wine (MW) με την ιδιότητα του μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου του Ινστιτούτου των Masters of Wine (IMW), το οποίο έχει συνάψει από τις αρχές του 2016 στρατηγική συνεργασία με το Wine in Moderation, ο οποίος θα μεταφέρει την εμπειρία του τόσο ως προς την παγκόσμια τάση όσο και ως προς το κομμάτι της εκπαίδευσης για το κρασί.
  • Ελένη Σωτηρίου από το Δήμο Θεσσαλονίκης, η οποία θα παρουσιάσει τον προγραμματισμό του Δήμου για δράσεις στο πλαίσιο του Wine in Moderation.

Ο Χάρτης των γεύσεων έχει αναδεχθεί ως μία από τις σημαντικότερες καταναλωτικές εκθέσεις οίνων και αποσταγμάτων στη Βόρειο Ελλάδα και λαμβάνει χώρα, κάθε χρόνο,  το πρώτο Σαββατοκύριακο του Δεκεμβρίου (3-4 Δεκεμβρίου 2016).
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία