BACK TO
TOP
Ελαιώνες και Αμπελώνες

Παράταση αιτήσεων στο διαγωνισμό IOOC KOTINOS

Μέχρι 28 Φεβρουαρίου οι αιτήσεις στο διεθνή διαγωνισμό ποιότητας ελαιολάδου IOOC KOTINOS.

Παράταση αιτήσεων στο διαγωνισμό IOOC KOTINOS

1
0
Το διαγωνισμό διοργανώνει για 2η χρονιά η Λέσχη Ελαιολάδου «ΦΙΛΑΙΟΣ». Χορηγοί επικοινωνίας είναι η Agrenda και το περιοδικό el.

Η Επιστημονική Λέσχη Φίλων του Ελαιολάδου ΦΙΛΑΙΟΣ ενημερώνει με ανακοίνωσή της ότι οι τυποποιητές ελαιολάδου που θέλουν να συμμετάσχουν στο Διαγωνισμό Ποιότητας για τα επώνυμα τυποποιημένα εξαιρετικά παρθένα ελαιόλαδα φετινής εσοδείας 2016/2017 έχουν περιθώριο μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου



Πληροφορίες για το διαγωνισμό
  • Διαδικασίες και κριτήρια σύμφωνα με τον πλέον καταξιωμένο διεθνώς Διαγωνισμό MARIO SOLINAS που διεξάγει το Διεθνές Ελαιοκομικό Συμβούλιο (ΔΣΕ)
  • Αξιολόγηση των συμμετοχών σε δύο επίπεδα:
  1. Σε πρώτο επίπεδο αξιολόγηση των συμμετοχών με βάση την ένταση του φρουτώδους και ταξινόμηση σε μια από τις τρεις κατηγορίες – ισχυρό, μεσαίο και ελαφρύ- από την Ομάδα Δοκιμαστών του διαπιστευμένου από το ΕΣΥΔ και αναγνωρισμένου από το ΔΣΕ Οργανοληπτικού Εργαστηρίου του ΕΣΒΙΤΕ.
  2. Σε δεύτερο επίπεδο αξιολόγηση των συμμετοχών από Ομάδα διεθνώς καταξιωμένων δοκιμαστών για την ανάδειξη των νικητών για κάθε μία από τις τρεις κατηγορίες έντασης του φρουτώδους.

Η απονομή των βραβείων στους νικητές θα πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια ημερίδας αφιερωμένης στην ποιότητα του ελαιολάδου, που θα οργανώσει η ΦΙΛΑΙΟΣ στα πλαίσια της Διεθνούς Έκθεσης Τροφίμων FOODEXPO GREECE 2017, την Κυριακή 19 Μαρτίου 2017, ώρα 4μμ.
Μοναδικός στόχος και επιδίωξη του Διαγωνισμού ΚΟΤΙΝΟΣ είναι η ανάδειξη και βράβευση των κορυφαίων ποιοτικά επώνυμων τυποποιημένων εξαιρετικών παρθένων ελαιολάδων

Tο κόστος συμμετοχής είναι 150,00 ευρώ +ΦΠΑ ανά δείγμ

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στη Γραμματεία της ΦΙΛΑΙΟΣ, στο τηλέφωνο 2103238856, στο mail info@filaios.org και κατεβάστε τον πλήρη Κανονισμό του Διαγωνισμού από το www.filaios.org .
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία