BACK TO
TOP
Ελαιώνες και Αμπελώνες

Εντυπωσιάζει την ελληνική και ξενη αγορά το «Kleolia»

Το βιολογικό έξτρα παρθένο ελαιόλαδο KLEOLIA, ένα νέο ελαιόλαδο, υψηλών προδιαγραφών, μπήκε δυναμικά στην αγορά και τη ζωή μας. Παράγεται στην Παραλία Αυλίδας, σε έναν ιδιωτικό ελαιώνα 63 στρεμμάτων με 1000 ρίζες ελιών. Η διαχείριση του ελαιώνα είναι αγροβιοδυναμική και γίνεται κάτω από την εποπτεία του βιολογικού τμήματος του Πανεπιστημίου Πατρών .

Εντυπωσιάζει την ελληνική και ξενη αγορά το «Kleolia»

2
0

Παράγεται από την οικογενειακή επιχείρηση «Ελαιόκαρπος» που δραστηριοποιείται στον τομέα του ελαιόλαδου, στην παραγωγή και εμφιάλωσή του καθώς και στην αποξήρανση και συσκευασία φύλλων ελιάς που προορίζονται για αφέψημα. Η εταιρεία έχει εξαγωγικό προσανατολισμό , γι αυτό και έντονο ήταν το ενδιαφέρον ελλήνων εξαγωγέων που επισκέφθηκαν μία από τις μεγαλύτερες εκθέσεις τροφίμων στον κόσμο, της «SIAL», που συμμετείχε η «Ελαιόκαρπος», να συμπεριλάβουν το Kleolia στα προωθούμενα απ΄ αυτούς προϊόντα σε αγορές του εξωτερικού.

Το KLEOLIA έχει άριστες μετρήσεις στις οργανοληπτικές αναλύσεις του και  πολύ καλή βαθμολογία στην γευσιγνωσία. Είναι ψυχρής έκθλιψης για να διατηρεί όλα τα θρεπτικά συστατικά του, αλλά και τα πλούσια αρώματά του.

Την παρθενική του δημόσια εμφάνιση έκανε στην  θεματική  έκθεση  ελαιολάδου & κρασιού «Ε-λαδι-οίνος 2013» σε εκθεσιακό κέντρο της Αθήνας  αποσπώντας την προσοχή εμπόρων και επισκεπτών  και ευνοϊκές κριτικές. Από τότε το Κleolia ταξίδεψε σε όλα τα ελληνικά νησιά αποσπώντας τις καλύτερες εντυπώσεις.

Λόγω της ποιότητάς του καθώς και των υπέροχων αρωμάτων του κατάφερε να  αποσπάσει το  «ειδικό βραβείο καλύτερου λαδιού στην Στερεά Ελλάδα», καθώς και χάλκινο μετάλλιο, στον διεθνή διαγωνισμό του ATHENA 2016.

Επίσης η εταιρεία συσκευάζει και φύλλα ελιάς από τον ίδιο ελαιώνα για αφέψημα. Όπως είναι γνωστό τα φύλλα ελιάς έχουν σημαντικές αντιοξειδωτικές και αντι-υπερτασικές ιδιότητες , ενώ η πολλαπλή δράση τους έχει αποδειχθεί ότι ωφελεί σημαντικά τον ανθρώπινο οργανισμό, καθώς συμβάλλουν στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού, στην αύξηση της ενεργητικότητας  και στην καταπολέμηση της χρόνιας κόπωσης. 

Περισσότερες πληροφορίες μπορεί να βρει κανείς στο site www.eleokarpos.com  καθώς να γνωρίσετε τα προϊόντα και την εταιρεία  από κοντά στην διεθνή έκθεση τροφίμων «FOOD EXPO» 19-21 Μαρτίου που γίνεται στο Metropolitan Expo στην Αθήνα.

Το Kleolia διατίθεται στην Ελλάδα στα καταστήματα Bio Art και στο βιολογικό χωριό στη Σταμάτα.

Το Kleolia εξάγεται ήδη στο Βέλγιο, στην Ολλανδία, στην Ινδία και τελευταία στην Ακτή Ελεφαντοστού.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία