Ένα καινούργιο, όσο και τολμηρό βήμα λοιπόν για το Wine Trails. Μία ξεχωριστή έκδοση 150 σελίδων, που πέρα και πάνω απ' όλα αναγνωρίζει το κρασί ως έναν εξελισσόμενο ζωντανό οργανισμό, ο οποίος δημιουργεί γύρω του έναν λαμπερό κόσμο ομορφιάς και μαγείας.
Έναν κόσμο όπου ένα δείπνο για φίλους γίνεται «οινικό γεύμα» στο σπίτι του Mr Cycling for Wine Θέμου Νικολετόπουλου, όπου τα μυστικά της μετάγγισης του κρασιού αποκαλύπτει ο Καλύτερος Οινοχόος για το 2016 Άρης Σκλαβενίτης αλλά και όπου για πρώτη φορά πέντε εκφραστικές προσεγγίσεις του Ξινόμαυρου βρίσκουν το δρόμο τους μέσα από τις καλοδουλεμένες καμπύλες τεσσάρων σύγχρονων ποτηριών της Riedel, την ώρα που ο ο γνωστός δημοσιογράφος Μανώλης Καψής αυτοσυστήνεται ως «ο πιο επιμελής οινόφιλος».
Την ίδια ώρα το Top 50 περιδιαβαίνει τα ελληνικά αμπελοτόπια ανακαλύπτοντας τα μυστικά τους ενώ παρακολουθεί όλες τις εξελίξεις από τον κόσμο του οίνου, προσφέροντας παράλληλα μια ανατρεπτική πρόβλεψη για το «Κρασί του 2050»
Έναν κόσμο όπου ένα δείπνο για φίλους γίνεται «οινικό γεύμα» στο σπίτι του Mr Cycling for Wine Θέμου Νικολετόπουλου, όπου τα μυστικά της μετάγγισης του κρασιού αποκαλύπτει ο Καλύτερος Οινοχόος για το 2016 Άρης Σκλαβενίτης αλλά και όπου για πρώτη φορά πέντε εκφραστικές προσεγγίσεις του Ξινόμαυρου βρίσκουν το δρόμο τους μέσα από τις καλοδουλεμένες καμπύλες τεσσάρων σύγχρονων ποτηριών της Riedel, την ώρα που ο ο γνωστός δημοσιογράφος Μανώλης Καψής αυτοσυστήνεται ως «ο πιο επιμελής οινόφιλος».
Την ίδια ώρα το Top 50 περιδιαβαίνει τα ελληνικά αμπελοτόπια ανακαλύπτοντας τα μυστικά τους ενώ παρακολουθεί όλες τις εξελίξεις από τον κόσμο του οίνου, προσφέροντας παράλληλα μια ανατρεπτική πρόβλεψη για το «Κρασί του 2050»