BACK TO
TOP
Ελαιώνες και Αμπελώνες

Διαγωνισμός Φωτογραφίας στους Δρόμους Κρασιού Βορείου Ελλάδος

Οι επισκέπτες των οινοποιείων στους Δρόμους του Κρασιού της Βορείου Ελλάδος, μπορούν να συμμετέχουν στον «Διαγωνισμό Φωτογραφίας στους Δρόμους του Κρασιού της Βορείου Ελλάδος» και να κερδίσουν εκλεκτούς οίνους, εφόσον στις αναρτήσεις των φωτογραφιών τους στο instagram και στο facebook συμπεριλάβουν τα hastags #opendoorsphoto17 και wineroadsngr17

Διαγωνισμός Φωτογραφίας στους Δρόμους Κρασιού Βορείου Ελλάδος

0
0
Οι 6 πρώτοι που θα έχουν τα περισσότερα LIKE θα είναι οι νικητές

Οι τρεις πρώτοι θα κερδίσουν από 6 φιάλες Οίνους Βορείου Ελλάδος, ενώ οι τρεις επόμενοι από 3 φιάλες

Το οινοτουριστικό δίκτυο «Δρόμοι του Κρασιού της Βορείου Ελλάδος» συμπεριλαμβάνει, εκτός από τα επισκέψιμα οινοποιεία, προτάσεις για διαμονή, εστίαση, αγορές παραδοσιακών προϊόντων και πλήθος πληροφοριών και άλλων δραστηριοτήτων

Όροι διαγωνισμού:

1. Η συμμετοχή είναι ελεύθερη για όλους.

2. Δεν υπάρχει περιορισμός στον αριθμό συμμετοχής των φωτογραφιών, ωστόσο θα βραβευθεί μία μόνο φωτογραφία ανά συμμετέχοντα.

3. Προϋπόθεση βράβευσης οι διαγωνιζόμενοι να έχουν κάνει LIKE (μου αρέσει) στη σελίδα www.facebook.com/winesofnorthgreece 

4. Οι φωτογραφίες που αναρτώνται θα πρέπει απαραίτητα να απεικονίζουν στιγμές από επίσκεψη σε οινοποιείο-μέλος του οινοτουριστικού δικτύου "Δρόμοι του Κρασιού της Βορείου Ελλάδος" το σαββατοκύριακο 27 & 28 Μαΐου 2017 στην εκδήλωση «Ανοιχτές Πόρτες». Σε διαφορετική περίπτωση θα αποσύρονται.

5. Το θέμα της φωτογραφίας που θα επιλέξετε να συμμετέχει στον Διαγωνισμό μπορεί να είναι από τους εξωτερικούς ή εσωτερικούς χώρους των οινοποιείων, τους αμπελώνες, τις εκδηλώσεις ή άλλες δραστηριότητες που θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο των Ανοιχτών Πορτών, τις ξεναγήσεις, τις γευστικές δοκιμές ή κάποια στιγμή που αποθανατίσατε και θα θέλατε να μοιραστείτε μαζί μας.

6. Τα οινοποιεία που συμμετέχουν μπορείτε να τα βρείτε εδώ: http://www.winesofnorthgreece.gr/index.php/el/νεα/details/19/817 (σύνδεσμο στο νέο της ιστοσελίδας μας, όπου αναφέρονται τα οινοποιεία)

7. Η φωτογράφηση μπορεί να γίνει με οποιαδήποτε φωτογραφική μηχανή ή κινητό τηλέφωνο.

8. Η ανάρτηση των φωτογραφιών μπορεί να πραγματοποιείται από το Σάββατο 27/5, ώρα 11:00 έως και την Τρίτη 30/5, ώρα 24:00.

9. Οι φωτογραφίες για να συμμετέχουν στον Διαγωνισμό θα πρέπει να αναρτηθούν ή να κοινοποιηθούν εδώ https://www.facebook.com/events/220004191837519/ (διεύθυνση εκδήλωσης-διαγωνισμού) στη σελίδα του Διαγωνισμού και να συνοδεύονται από τα hastags #opendoorsphoto17 και #wineroadsngr17

10. Απαραίτητα στις φωτογραφίες που δημοσιεύονται και συμμετέχουν στον Διαγωνισμό θα πρέπει να αναφέρεται το οινοποιείο απ όπου προέρχονται ή να διακρίνεται κάποιο χαρακτηριστικό του, μαζί με το στίγμα κοινοποίησης παρουσίας.

11. Εάν επιθυμείτε μπορείτε να αναρτήσετε τις φωτογραφίες και στη δική σας προσωπική σελίδα στο facebook ή στο instagram, πάντα όμως χρησιμοποιώντας το στίγμα παρουσίας και τα hastags
#opendoorsphoto17 και #wineroadsngr17

12. Τα πνευματικά δικαιώματα των φωτογραφιών ανήκουν στον συμμετέχοντα ιδιοκτήτη τους, ωστόσο ενδέχεται να ζητηθεί η άδεια από τους διοργανωτές προκειμένου να χρησιμοποιηθούν μελλοντικά σε θέματα προβολής του οινοτουρισμού.

13. Φωτογραφικό υλικό με άσεμνο περιεχόμενο ή πρόσωπα παιδιών θα αφαιρείται.

14. Οι μη αυθεντικές φωτογραφίες θα αποσύρονται.

15. Οι συμμετέχοντες στον Διαγωνισμό, κάτω των 18 ετών, μπορούν να λάβουν μέρος αλλά στην περίπτωση που η φωτογραφία τους βραβευθεί το έπαθλο παραλαμβάνει ο γονέας.

16. Στον Διαγωνισμό μπορούν να συμμετέχουν οι εργαζόμενοι των οινοποιείων και του γραφείου της ένωσης οινοπαραγωγών "Οίνοι Βορείου Ελλάδος" αλλά δεν θα μπορούν να συμμετέχουν στη βράβευση.

17. Η διάρκεια της ψηφοφορίας θα είναι από το Σάββατο 27/5 ώρα 11:00 (επίσημη ώρα έναρξης του Διαγωνισμού) έως την Πέμπτη 1/6, ώρα 24:00.

18. Οι έξι νικήτριες φωτογραφίες θα επιλεγούν σύμφωνα με τον αριθμό των LIKE που θα συγκεντρώσουν.

19. Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν την Τρίτη 6 Ιουνίου το απόγευμα:
- στη σελίδα της ένωσης οινοπαραγωγών Οίνοι Βορείου Ελλάδος - Wines of North Greece στο facebook (www.facebook.com/winesofnorthgreece)
- στη σελίδα του Διαγωνισμού https://www.facebook.com/events/220004191837519/
- στις ιστοσελίδες www.wineroads.gr  και www.winesofnorthgreece.gr 

20. Η συμμετοχή σας προϋποθέτει πως έχετε διαβάσει και κατανοήσει τους ανωτέρω όρους συμμετοχής που αναφέρονται στις επίσημες σελίδες της ένωσης οινοπαραγωγών «Οίνοι Βορείου Ελλάδος»: www.winesofnorthgreece.gr , www.wineroads.gr  και www.facebook.com/winesofnorthgreece 

Οι νικητές θα μπορούν να παραλάβουν άμεσα τα δώρα τους από τα γραφεία της ένωσης οινοπαραγωγών «Οίνοι Βορείου Ελλάδος» στην οδό Γιαννιτσών 90 στη Θεσσαλονίκη, απέναντι από το εμπορικό κέντρο Salonica One, στη δυτική είσοδο της πόλης, με την επίδειξη της ταυτότητας τους, ή σε συνεννόηση με το γραφείο στο τηλέφωνο 2310281617.


Δείτε την αφίσα της εκδήλωσης ΕΔΩ , το έντυπο της εκδήλωσης ΕΔΩ , τις εκδηλώσεις των οινοποιείων ΕΔΩ, πληροφορίες για το το Bring Your Own Bottle ΕΔΩ, πληροφορίες για το διαγωνισμό φωτογραφίας ΕΔΩ, το δελτίο τύπου με όλες τις πληροφορίες ΕΔΩ
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία