BACK TO
TOP
Ελαιώνες και Αμπελώνες

Γευστικές δοκιμές Sauvignon Blanc από το Wine Club THESSALONIKI'96

Την Τετάρτη 24 Μαΐου 2017, στις 20.00, στην τελευταία για τη φετινή σεζόν συνάντηση του Wine Club THESSALONIKI θα διερευνηθούν οι λόγοι και τα αποτελέσματα του χαρμανιάσματος του Sauvignon Blanc με Ασύρτικο, Μαλαγουζιά, Ροδίτη, Μοσχοφίλερο και Chardonnay.

Γευστικές δοκιμές Sauvignon Blanc από το Wine Club THESSALONIKI'96

3
0
Με οδηγό τη χημικό-οινολόγο-δημοσιογράφο οίνου Μαρία Νέτσικα, θα δοκιμαστούν, τυφλά όπως πάντα, εξαιρετικά πετυχημένες και δημοφιλείς ετικέτες! Μαζί θα είναι και οι νεαροί οινολόγοι και οινοποιοί Άκης Παπαδόπουλος από το Κτήμα Τέχνη Οίνου και Αλέξανδρος Τσάλκος από την Οινογέννεσις.

Χαρμάνιασμα του Sauvignon BlancΤο Sauvignon Blanc (SB) είναι ένα έξοχο λευκό σταφύλι με εκπληκτικό ποικιλιακό χαρακτήρα. Διαπεραστικό άρωμα, αφυπνιστική οξύτητα και μεστή γεύση συνθέτουν το προφίλ των κρασιών του.

Το χαρμάνιασμά του με το Sémillon και το Chardonnay μειώνουν τον έντονα «πράσινο» χαρακτήρα που εμφανίζει όταν καλλιεργείται σε σχετικά ψυχρές περιοχές, προσθέτοντας όγκο και λιπαρότητα στο σύνολο. Και βεβαίως, ο συνδυασμός του με το Ασύρτικο μας έχει δώσει εξαιρετικά πετυχημένες και δημοφιλείς ετικέτες

Οι συναντήσεις του Wine Club THESSALONIKI ’96 για τη σεζόν 2016 – 2017 θα πραγματοποιηθούν σε αίθουσες του The Met Hotel (26ης Οκτωβρίου 48, Θεσσαλονίκη).

Για να γίνετε μέλος του Wine Club THESSALONIKI ’96, επικοινωνήστε μαζί μας στο 2310 888311 ή στο info@wineplus.gr.
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία