BACK TO
TOP
Brand name

Με 3 νέα βραβεία αυξάνει τη συλλογή του το E-LA-WON

Το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο E-LA-WON για τρίτη συνεχόμενη χρονιά απέσπασε χρυσό βραβείο στον τρίτο «τη τάξει» παγκόσμιο διαγωνισμό ελαιολάδου “TerraOlivo” στο Ισραήλ. Επιπλέον, η εταιρεία E-LA-WON τιμήθηκε τόσο για τις ποικιλίες ελαιολάδου όσο και για τα μονοποικιλιακά μέλια της με διπλά PLATINUM βραβεία από το Οικονομικό περιοδικό “The Business Review” στην εκδήλωση «Αιωνόβια Brands από γενιά σε γενιά» που πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα των ΣΕΒ, ΣΕΒΤ, ΕΒΕΑ και ΣΕΛΠΕ.

Με 3 νέα βραβεία αυξάνει τη συλλογή του το E-LA-WON

2
0
Πιο αναλυτικά, στο μεγαλύτερο διαγωνισμό της Μεσογείου που λαμβάνει χώρα στο Όρος των Ελαιών για 8η συνεχή χρονιά, η Ελλάδα φέτος κατέκτησε 34 βραβεία.

Το  Ε-LA-WON διακρίθηκε μεταξύ 631 δειγμάτων με συμμετοχές από 20 χώρες. Τα δείγματα προέρχονται από 65 διαφορετικές ποικιλίες και αξιολογήθηκαν από 36 διακεκριμένους κριτές από 7 χώρες. Το ότι το ελαιόλαδο E-LA-WON διακρίνεται και βραβεύεται διεθνώς για την εξαιρετική ποιότητά του αναγνωρίστηκε τόσο από τον ίδιο το διοργανωτή Moshe Spak όσο κι από τις: Ελευθερία Γερμανάκη και Χρύσα Γιατρά που συμμετείχαν στην κριτική επιτροπή.      

Διπλά PLATINUM βραβεία στην εκδήλωση «Αιωνόβια Brands από γενιά σε γενιά»        
Στην επίσημη τελετή βράβευσης, των διάσημων προϊόντων και εταιρειών -στην εκδήλωση «Αιωνόβια Brands από γενιά σε γενιά»- τα βραβεία για την E-LA-WON παρέλαβε ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Ιωάννης Καμπούρης από το συντονιστή-δημοσιογράφο κ. Γιώργο Αυτιά και τον Βουλευτή Αθανάσιο Μπούρα. 
 
«Η προσθήκη των νέων βραβείων στην ήδη πλούσια συλλογή καθιστά την E -LA-WON πρεσβευτή των ποιοτικών Ελληνικών προϊόντων σε κάθε γωνιά της γης», αναφέρει ο ∆ιευθύνων Σύµβουλος της OLIVELAWON, Ιωάννης Καµπούρης.                
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία