BACK TO
TOP
Ελαιώνες και Αμπελώνες

Το ελληνικό τραπέζι στη δημόσια τηλεόραση των ΗΠΑ

Πολυεπίπεδη στρατηγική για την αναβάθμιση της θέσης του ελληνικού κρασιού στις ξένες αγορές ακολουθεί η ΕΔΟΑΟ, αξιοποιώντας τόσο το ελληνικό στοιχείο στις χώρες -στόχους όσο και κάθε δυνατότητα που καθιστά ευρύτερα γνωστό το προϊόν στο καταναλωτικό κοινό πέρα από τη χρονική συγκυρία των εκθέσεων και των events στο πλαίσιο των δράσεων του προγράμματος προβολής.

Το ελληνικό τραπέζι στη δημόσια τηλεόραση των ΗΠΑ

1
0
Ήδη, έχουν καλλιεργηθεί συστηματικές σχέσεις και συνεργασία με την παροικία σε Αυστραλία, Καναδά και ΗΠΑ, όπου αξιοποιούνται και τα δίκτυα (εστιατόρια, κάβες κλπ) που ελέγχονται από Έλληνες της διασποράς, ενώ παράλληλα γίνονται στοχευμένες επικοινωνιακές δράσεις με  ειδικούς του κλάδου και κορυφαίους δημοσιογράφους.

Οι δράσεις αυτές γίνονται τόσο εδώ, καθώς συχνά προσκαλούνται στη χώρα μας επιφανείς δημοσιογράφοι του οινικού κλάδου, όσο και στις χώρες -στόχους όπου υποστηρίζονται προσπάθειες που αναδεικνύουν την ιδιαίτερη ταυτότητα του ελληνικού κρασιού.

Μια τέτοια προσπάθεια, είναι και η  εκπομπή «My Greek Table» της Ελληνοαμερικανίδας δημοσιογράφου και σεφ Νταϊάνας Κόχυλα , που θα μεταδοθεί από το δίκτυο της δημόσιας τηλεόρασης (PBS) των ΗΠΑ. Η εκπομπή  θα μεταδοθεί σε 13 ημίωρα επεισόδια και τα wines of Greece θα πρωταγωνιστήσoυν αφού η εκπομπή, εξερευνά μοναδικές ελληνικές γεύσεις και ξεχωριστές πρώτες ύλες μέσα από οδοιπορικά-αφιερώματα σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας.

Δείτε στο παρακάτω link το trailer της εκπομπής https://www.youtube.com/watch?v=R-5vaPC308I 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία