Πρόκειται για ένα ανώτερης κατηγορίας ελαιόλαδο, που διακρίνεται για την ποιότητά του και την καλόγουστη συσκευασία του, παράγεται δε σε μικρές αρχικά ποσότητες (περίπου 2 τόνους) από μια οικογενειακή επιχείρηση, με γνώση όμως της αγοράς.
Το έξτρα παρθένο ελαιόλαδο της εταιρείας «βγαίνει» σήμερα στην άσπρη εκδοχή συσκευασίας (Etolea white), προερχόμενο αποκλειστικά από καρπό ιδιόκτητων ελαιώνων, ενώ έρχεται σύντομα και η μαύρη εκδοχή (Etolea black), από ελαιόλαδα συνεργαζόμενων παραγωγών.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ήδη υπάρχουν συμφωνίες για εξαγωγή του Etolea στην Ιταλία, την Γερμανία, αλλά και εντός Ελλάδας, σε ξενοδοχειακές μονάδες τουριστικών περιοχών, όπως η Χαλκιδική.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται το site http://www.etolea.com/.