BACK TO
TOP
Ελαιώνες και Αμπελώνες

Έως 10/10 τα δικαιολογητικά για βραβεύσεις ΣΕΔΗΚ

Η απονομή των βραβείων σε ξενοδόχους και ελαιοτριβεία θα γίνει μεταξύ 15-30 Νοεμβρίου.

Έως 10/10 τα δικαιολογητικά για βραβεύσεις ΣΕΔΗΚ

1
0
Μέχρι τις 10 Οκτωβρίου θα γίνονται δεκτά τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για την Βράβευση Ξενοδοχείων και Ελαιοτριβείων  την οποία οργανώνει ο ΣΕΔΗΚ.

Αυτό  ανακοινώθηκε προς τα Ξενοδοχεία που είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον αλλά και τα Ελαιοτριβεία με έγγραφα που τους απέστειλε πρόσφατα ο ΣΕΔΗΚ με τα οποια τους υπενθυμίζει ότι η ημερομηνία αυτή είναι οριστική και ότι δεν προκειται να δοθεί καμιά παράταση. Επομένως οι ενδιαφερόμενοι πρεπει να φροντίσουν  έγκαιρα να υποβάλλουν  τα δικαιολογητικά που ήδη έχουν ζητηθεί και τους είναι ήδη γνωστά από τις αρχές του έτους.

Τα δικαιολογητικά αυτά είναι για μεν τα Ξενοδοχεία μια ΕΚΘΕΣΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ που θα περιλαμβάνει τις δραστηριότητες που πραγματοποίησαν μέσα στο 2017 συμφωνα με  το σχέδιο που τους έχει ήδη αποσταλεί ενώ για τα Ελαιοτριβεία είναι ένα ΔΕΛΤΙΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ  το οποιο  περιλαμβάνει τα στοιχεία που είναι απαραίτητα για την αξιολόγηση τους.

Στα έγγραφα που στάλθηκαν υπογραμμίζεται ότι κατά τα λοιπά ισχύουν όλα όσα έχουν αναφερθεί στην «Πρόσκληση»  και στους «Όρους  Βραβεύσεων»  που  στάλθηκαν από τον περασμένο Μάρτιο και ότι  η αξιολόγηση θα γίνει από ειδικές Επιστημονικές Επιτροπές  εκπρόσωπων Πανεπιστημιακών και Ερευνητικών  Φορέων και Ιδρυμάτων.

Όσοι έχουν ήδη στείλει τα σχετικά  ΔΕΛΤΙΑ η ΕΚΘΕΣΕΙΣ κατά τους προηγούμενους μήνες καλό είναι αν θέλουν να τα ξαναστείλουν με τυχόν βελτιώσεις ή  προσθήκες,   μέχρι την νέα προθεσμία.

Η αποστολή γίνεται ηλεκτρονικά στο e-mail   info@sedik.gr ενώ διευκρινήσεις  δίδοντα με αποστολή  ερωτημάτων στο ίδιο e-mail  μέχρι 2-8-2-17.

Υπενθυμίζουμε ότι οι φωτό και τα σχεδιαγράμματα πρέπει απαραιτήτως να είναι ενσωματωμένα μέσα στο κείμενο του ΔΕΛΤΙΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ. Φωτό συνημμένες και με ηλεκτρονικές παραπομπές δεν μπορούν να ληφθούν υπόψη γιατί δημιουργούν σοβαρές δυσκολίες κατά την αξιολόγηση.

Τα  Βραβεία  για κάθε κατηγορία θα είναι; Χρυσή,  Αργυρή και Χάλκινη  Μινωική Ελιά που  θα είναι  καλαίσθητες πλακέτες και Έπαινοι  σε χαρτί τύπου πάπυρο.

Η  απονομή των βραβεύσεων θα γίνει σε ειδικές τελετές που θα γινουν κατά τις εκδηλωσεις για την Παγκόσμια Ημέρα Ελαιοκομίας που θα οργανωθούν από 15-30 Νοεμβρίου από τον ΣΕΔΗΚ σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης, το ΜΑΙΧ  και Δήμους στα Χανια, Ρεθυμνο, Αγ. Νικόλαο και Ιεράπετρα.

Παράλληλα ανακοινώνεται  ότι κατά την τελετή απονομής  οι βραβευόμενοι, η εκπρόσωποι τους   μπορούν  να παρουσιάσουν τις δραστηριότητες τους με φωτο και άλλο ενημερωτικό υλικό.
     
Υποψη ότι, όπως ανακοινώθηκε οι  Ξενοδοχειακές μονάδες που θα βραβευτούν θα είναι εκείνες που ανάπτυξαν κατά 2017  σε ικανοποιητικό βαθμό μια  η περισσότερες από  τις  ακόλουθες δραστηριότητες

1.Προσφορα ενημερωτικού υλικού για την Ελιά και το Λάδι ( βιβλία, CD, DVD για παιδιά η και ενήλικες
2.Προσφορά ως δώρου,  επώνυμου συσκευασμένου ελαιολάδου
3. Χρήση επώνυμου ελαιολάδου στα πρωινά, σαλάτες, γεύματα η δείπνα του Ξενοδοχείο
4.Επίδειξη  επώνυμων ελαιόλαδων  σε ειδικά stands, προθήκες φωτιζόμενες η περιστρεφόμενες
5.Οργάνωση ενημερωτικών, ψυχαγωγικών  εκδηλώσεων (γευσιγνωσίας, ομιλίες, θεατρικ
 κλπ
6. Οποιαδήποτε άλλη δραστηριότητα που συμβάλλει στην προβολής και προώθηση του Κρητικού ελαιολάδο

Τα ελαιοτριβεία θα βραβευτούν για την εφαρμογή Ορθών Πρακτικών στην Έκθλιψη και στη Διάθεση Ελαιολαδου  που περιλαμβάνονται σε ειδικό Φυλλάδιο που έχει ήδη  εκδώσει ο ΣΕΔΗΚ και έχει αποσταλεί στα πλείστα Ελαιοτριβεία. Οι σημαντικότερες από τις Πρακτικές αυτές αποτυπώνονται και από τις απαντήσεις στα Δελτία υποψηφιοτήτων και η ακρίβεια και η αξία τους  αξιολογείται  από την  Επιτροπή  αξιολόγησης με  τα  δικά μέσα, μεθόδους και κριτήρια.      







Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία