Το άρθρο γράφτηκε μετά από επίσκεψη στο οινοποιείο μας, όπου η Julia Harding είχε τη δυνατότητα να γνωρίσει καλύτερα τον τρόπο παραγωγής της ρετσίνας, τη φιλοσοφία του οινοποιείου ΚΕΧΡΗΣ και να δοκιμάσει όλες τις ρετσίνες μας, καθώς και ορισμένες από τις παλιές χρονιές Δάκρυ tου Πεύκου.
Εκτός από τις πολύ υψηλές βαθμολογίες που έλαβαν όλες οι ρετσίνες του οινοποιείου, με υψηλότερες αυτές για την τρέχουσα και τις παλαιότερες σοδειές Δάκρυ tου Πεύκου, το σημαντικότερο ίσως είναι ότι στο τέλος της δοκιμής, η ρετσίνα είχε αποδείξει ότι αποτελεί μια κατηγορία κρασιού που, εκτός από ένδοξο παρελθόν, διαθέτει ένα πολλά υποσχόμενο μέλλον. Η εικόνα της ρετσίνας αλλάζει τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, και τα κρασιά του οινοποιείου Κεχρής ανοίγουν τον δρόμο
Εκτός από τις πολύ υψηλές βαθμολογίες που έλαβαν όλες οι ρετσίνες του οινοποιείου, με υψηλότερες αυτές για την τρέχουσα και τις παλαιότερες σοδειές Δάκρυ tου Πεύκου, το σημαντικότερο ίσως είναι ότι στο τέλος της δοκιμής, η ρετσίνα είχε αποδείξει ότι αποτελεί μια κατηγορία κρασιού που, εκτός από ένδοξο παρελθόν, διαθέτει ένα πολλά υποσχόμενο μέλλον. Η εικόνα της ρετσίνας αλλάζει τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, και τα κρασιά του οινοποιείου Κεχρής ανοίγουν τον δρόμο