BACK TO
TOP
Ελαιώνες και Αμπελώνες

Διεθνής αναγνώριση για το Δάκρυ του Πεύκου

«Δώστε στη ρετσίνα μια δεύτερη ευκαιρία» είναι ο τίτλος του άρθρου της Julia Harding MW, μιας από τις σημαντικότερες προσωπικότητες του κρασιού σε διεθνές επίπεδο, συνεργάτιδας της Jancis Robinson MW στον ομώνυμο διαδικτυακό τόπο, από τους δημοφιλέστερους στον κόσμο για το κρασί.

Διεθνής αναγνώριση για το Δάκρυ του Πεύκου

1
0
Το άρθρο γράφτηκε μετά από επίσκεψη στο οινοποιείο μας, όπου η Julia Harding είχε τη δυνατότητα να γνωρίσει καλύτερα τον τρόπο παραγωγής της ρετσίνας, τη φιλοσοφία του οινοποιείου ΚΕΧΡΗΣ και να δοκιμάσει όλες τις ρετσίνες μας, καθώς και ορισμένες από τις παλιές χρονιές Δάκρυ tου Πεύκου.

Εκτός από τις πολύ υψηλές βαθμολογίες που έλαβαν όλες οι ρετσίνες του οινοποιείου, με υψηλότερες αυτές για την τρέχουσα και τις παλαιότερες σοδειές Δάκρυ tου Πεύκου, το σημαντικότερο ίσως είναι ότι στο τέλος της δοκιμής, η ρετσίνα είχε αποδείξει ότι αποτελεί μια κατηγορία κρασιού που, εκτός από ένδοξο παρελθόν, διαθέτει ένα πολλά υποσχόμενο μέλλον. Η εικόνα της ρετσίνας αλλάζει τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, και τα κρασιά του οινοποιείου Κεχρής ανοίγουν τον δρόμο


Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία