Η επίτευξη του συνδυασμού λευκού κρασιού με λυκίσκο ήταν μια πολύπλοκη και δαπανηρή διαδικασία. Ο Decroix ήδη έχει έτοιμες για αποστολή περίπου 3.000 φιάλες «Steenstraetse Hoppewijn», ενώ εργάζεται για μια δεύτερη παρτίδα 8.000 φιαλών.
Τέλος στο δίλημμα κρασί ή μπύρα έβαλε ο 49χρονος Βέλγος οινοποιός Filip Decroix καθώς κατάφερε να τελειοποιήσει τη φόρμουλά του για το «Steenstraetse Hoppewijn», ένα λευκό κρασί με γεύση μπύρας, που δημιουργήθηκε από τον συνδυασμό Chardonnay με βελγικό λυκίσκο.