BACK TO
TOP
Ελαιώνες και Αμπελώνες

«Ο ρόλος του βαρελιού στη ζωή του κρασιού» στη συνάντηση του Wine Club THESSALONIKI'96

Tην Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2017, θα έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν κρασιά που έχουν γνωρίσει την «αγκαλιά» της δρυός, όσοι παρευρεθούν στη συνάντησή του Wine Club THESSALONIKI'96 με θέμα «Ο ρόλος του βαρελιού στη ζωή του κρασιού».

«Ο ρόλος του βαρελιού στη ζωή του κρασιού» στη συνάντηση του Wine Club THESSALONIKI'96

1
0
Αναλυτικά το δελτίο τύπου:
Βανίλια, βούτυρο και ξηροί καρποί. Πικάντικες νότες μπαχαρικών. Αρμονία και πολυπλοκότητα
Η πλειονότητα των ερυθρών κρασιών και -πλέον- ένας σημαντικός αριθμός λευκών, οφείλουν ζωτικά στοιχεία του χαρακτήρα τους στο πέρασμα από δρύινο βαρέλι.

Με ποιους όμως τρόπους επηρεάζει η δρυς τον χαρακτήρα των κρασιών;
Και επωφελούνται όλα τα κρασιά από την παλαίωση σε βαρέλι;
Ποια η διαφορά ανάμεσα στα βαρέλια από γαλλική και από αμερικανική δρυ
Και ποιος ο ρόλος του μεγέθους του βαρελιού
Και της ηλικίας του;

Σε όλα αυτά τα ερωτήματα και άλλα συναφή θα δώσουμε απάντηση στην επόμενη συνάντησή μας με θέμα «Ο ρόλος του βαρελιού στη ζωή του κρασιού»
Την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2017, στις 20.00, με οδηγό την χημικό-οινολόγο-δημοσιογράφο οίνου Μαρία Νέτσικα. Όπως πάντα θα ξεκινήσουμε με την εμπεριστατωμένη εισήγηση και θα συνεχίσουμε με την τυφλή γευστική δοκιμή αντιπροσωπευτικών κρασιών, που έχουν γνωρίσει την «αγκαλιά» της δρυός

Μαζί μας θα έχουμε τον οινολόγο και οινοποιό Άκη Παπαδόπουλο από το Κτήμα Τέχνη Οίνου στο Μικροχώρι Δράμας

Οι συναντήσεις του Wine Club THESSALONIKI '96 για τη σεζόν 2017 – 2018 θα πραγματοποιηθούν σε αίθουσες του The Met Hotel (26ης Οκτωβρίου 48, Θεσσαλονίκη).

Για να γίνετε μέλος του Wine Club THESSALONIKI '96, επικοινωνήστε μαζί μας στο 2310 888311 ή στο info@wineplus.gr
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία