BACK TO
TOP
Ελαιώνες και Αμπελώνες

Το ελαιόλαδο έχει τιμή, λείπουν τα χέρια στο μάζεμα

Την κινητικότητα που δημιουργεί στην εγχώρια αγορά η εφαρμογή της διάταξης για χρήση αποκλειστικά επώνυμου προϊόντος στις επιχειρήσεις εστίασης, μέτρο που όπως καταγράφει σχετικό ρεπορτάζ οδηγεί αρκετούς επαγγελματίες του κλάδου στο λανσάρισμα δικής τους «μπράντας» καταγράφει στη νέα του έκδοση το περιοδικό «Ελαίας Καρπός», το οποίο κυκλοφορεί το Σάββατο 13 Ιανουαρίου, μαζί με την εφημερίδα Agrenda.

Το ελαιόλαδο έχει τιμή, λείπουν τα χέρια στο μάζεμα

4
0

Στις σελίδες της ειδικής αυτής έκδοσης για το ελαιόλαδο και την επιτραπέζια ελιά, θα βρείτε ένα αναλυτικό ρεπορτάζ που καταγράφει τις εγχώριες αλλά και τις διεθνείς τάσεις της αγοράς έξτρα παρθένου ελαιολάδου και των βασικών ειδών επιτραπέζιας ελιάς, εν μέσω της κορύφωσης της εμπορικής περιόδου 2017-2018.

Την ίδια στιγμή, σε σχετικό ρεπορτάζ καταγράφονται οι δυνατότητες χρηματοδότησης των γεωργών για νέες φυτεύσεις ελιάς, ενώ σε ακόμη ένα ρεπορτάζ σκιαγραφείται η ραγδαία επέκταση των olive oil bars στην Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα στις μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες.

Στο 17ο τεύχος του ειδικού αυτού ενθέτου, θα βρείτε επίσης ένα αναλυτικό ρεπορτάζ αναφορικά με την καινούργια νομοθεσία για την διαχείριση των αποβλήτων των ελαιοτριβείων, αλλά και μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη του Χάρη Σιούρα της εταιρείας SIOURAS SA, για τις εξελίξεις στον κλάδο της επιτραπέζιας ελιάς.

Όλα αυτά μαζί με αναλυτικές συμβουλές σε επίπεδο καλλιεργητικό για την περίοδο που έπεται της συγκομιδής, τις εξελίξεις σε επίπεδο επιχειρηματικό, τις διεθνείς ανακατατάξεις στην αγορά στο ειδικό περιοδικό για την ελιά και το ελαιόλαδο, το «Ελαίας Καρπός», που κυκλοφορεί το Σάββατο 13 Ιανουαρίου, μαζί με την Agrenda.


Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία