BACK TO
TOP
Ελαιώνες και Αμπελώνες

Στις 30 Γενάρη συνάντηση του αμπελοοινικού κλάδου

Αναπτυξιακές προοπτικές, εξαγωγές, εθνικός φάκελος, προγράμματα, στο επίκεντρο της ημερίδας.

1
0

Συνάντηση του κλάδου θα πραγματοποιηθεί την  Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 10:00 π.μ έως 16:00 στο ξενοδοχείο Electra Palace (στη Νικοδήμου, στην αίθουσα Ball Room), με θέμα:

Παρουσίαση και απολογισμός του Προγράμματος Προβολής & Προώθησης της ΕΔΟΑΟ στο πλαίσιο της ΚΟΑ Οίνου

Δυνατότητες αξιοποίησης από τα οινοποιεία

Προγραμματισμός Δράσης

Στο πρώτο μέρος της συνάντησης ιδιαίτερη σημασία έχει η παρουσία του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Ε. Αποστόλου, ο οποίος ενώπιον ολόκληρου του κλάδου θα απαντήσει στα κρίσιμα θέματα του με προεξάρχον αυτό της επιβολής του ΕΦΚ στο κρασί.

Με ενδιαφέρον αναμένονται και οι τοποθετήσεις των προέδρων των τριών κύριων φορέων του ελληνικού κρασιού, της ΕΔΟΑΟ Βαγγέλη Αργύρη, της ΚΕΟΣΟΕ Χρήστου Μάρκου και του ΣΕΟ Γιώργου Σκούρα.

Στο δεύτερο μέρος της συνάντησης θα παρουσιαστεί το Πρόγραμμα Προβολής και Προώθησης μέσω της ΚΟΑ Οίνου της ΕΔΟΑΟ και θα γίνει απολογισμός της προηγούμενης περιόδου ως και ολοκληρωμένη και διεξοδική παρουσίαση των δράσεων για την περίοδο 2017-2018, καθώς και των δυνατοτήτων συμμετοχής.

Στο δεύτερο μέρος της συνάντησης θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση και απολογισμός του Προγράμματος Προβολής και Προώθησης του Enterprise Greece καθώς  επίσης και παρουσιάσεις για την ανάπτυξη εξαγωγών του κλάδου σε συγκεκριμένες αγορές.

Επιπλέον, θα απευθύνουν χαιρετισμό ο πρόεδρος του Enterprise Greece Χρ. Στάϊκος και ο Μιχ. Μητσόπουλος, Μακροοικονομολόγος Senior Advisor του ΣΕΒ.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία