BACK TO
TOP
Ελαιώνες και Αμπελώνες

Στο ίδιο τραπέζι ελίτ της επιστήμης και ισχυροί στο εμπόριο ελιάς

Η ελίτ της ακαδηµαϊκής κοινότητας µε εξειδίκευση στον τοµέα της επιτραπέζιας ελιάς αλλά και σηµαντικοί παίκτες από τον τοµέα της µεταποίησης και εµπορίας του προϊόντος θα βρεθούν µαζί στο πρώτο ∆ιεθνές Συνέδριο Ελιάς, που θα πραγµατοποιηθεί 24-26 Μαΐου 2018 στο Κέντρο Ελιάς Krinos του Perrotis College εντός των εγκαταστάσεων της Αµερικανικής Γεωργικής Σχολής.

Στο ίδιο τραπέζι ελίτ της επιστήμης και ισχυροί στο εμπόριο ελιάς

1
0

Το συνέδριο, µε χορηγούς επικοινωνίας την Agrenda, Agronews.gr, El Ελαίας Καρπός, θα καλύψει ενότητες που αφορούν την παραγωγή, µεταποίηση, εµπορία και µάρκετινγκ της επιτραπέζιας ελιάς και ήδη έχουν δηλώσει συµµετοχή σηµαντικοί επιχειρηµατίες αλλά και επιστήµονες από εξαιρετικά πανεπιστηµιακά ιδρύµατα όλου του κόσµου. Μάλιστα, ο πρόεδρος της Αµερικανικής Γεωργικής Σχολής και του Perrotis College, ∆ρ. Πάνος Κανέλλης, καλεί αγρότες, επιστήµονες και επιχειρηµατίες, να συµµετάσχουν στο Συνέδριο έχοντας τη µοναδική ευκαιρία να συζητήσουν, να ανταλλάξουν απόψεις και να µάθουν από τους ειδήµονες.

Ένας από τους ακαδηµαϊκούς, µε παγκόσµια αναγνώριση, είναι ο οµότιµος ερευνητής του Ινστιτούτου De La Grasa της Σεβίλλης, Dr.Antonio Garrido Fernandez, ο οποίος θα τιµηθεί από την Οργανωτική Επιτροπή του ∆ιεθνούς Συνεδρίου για την πολύχρονη και σηµαντική προσφορά του στον κλάδο της επιτραπέζιας ελιάς. Το De La Grasa, είναι ένα µοναδικό παγκοσµίως Ινστιτούτο, το οποίο εξειδικεύεται στα λίπη, τα έλαια και τα υποπροϊόντα τους.

Το ακαδηµαϊκό έργο του Dr.Antonio Garrido Fernandez, ο οποίος έχει διατελέσει και επίκουρος καθηγητής στο πανεπιστήµιο U.C. Davis, είναι απόλυτα επικεντρωµένο στην έρευνα της επιτραπέζιας ελιάς. Μεταξύ άλλων, έχει µελετήσει την εφαρµογή φυσικής και ώριµης επεξεργασίας ελιών σε ισπανικές ποικιλίες, την επαναχρησιµοποίηση λυµάτων και άλµης από επιτραπέζιες ελιές, την εφαρµογή προγνωστικής µικροβιολογίας στην ζύµωση-συσκευασία επιτραπέζιων ελιών.

Bρείτε εδώ το σχετικό δημοσίευμα
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία