BACK TO
TOP
Ελαιώνες και Αμπελώνες

Προσαρμοσμένες λύσεις στην ελιά προτείνει η Bayer

Ενημέρωση για το πλήρες χαρτοφυλάκιο της Bayer για τη φυτοπροστασία στην καλλιέργεια της ελιάς καθώς και για τις συνεργασίες της εταιρείας στην αλυσίδα τροφίμων, όπως επίσης και το σύνολο των υπηρεσιών που αναπτύσσει η Bayer με σκοπό την στήριξη του παραγωγού με προσαρμοσμένες λύσεις στο χωράφι, παρείχε η ομάδα του Τομέα Επιστήμης Γεωργίας της Bayer σε παραγωγούς στο Γεράκι Αμαλιάδας την Τετάρτη 30 Μαΐου 2018.

Προσαρμοσμένες λύσεις στην ελιά προτείνει η Bayer

1
0

Συγκεκριμένα, η  ομάδα ελαιοπαραγωγών «Monopati ΑΕ» φιλοξένησαν τους εκπροσώπους της Bayer στην αίθουσα του κοινοτικού γραφείου στο Γεράκι Αμαλιάδας σε ειδική εκδήλωση τις εξής θεματικές ενότητες

«Ολοκληρωμένες λύσεις φυτοπροστασίας στην ελιά από τη Bayer»

και

«Food Chain Partnership – Bayer Agrοservices: Συνεργαζόμαστε για την αειφόρο γεωργία».

Η είσοδος του κοινοτικού γραφείου στο Γεράκι που φιλοξενήθηκε η επιτυχημένη εκδήλωση της Βayer

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον κο Εμ. Χαρκιολάκη, υπεύθυνο για τις Δενδρώδεις καλλιέργειες στην Ελλάδα , ο οποίος παρουσίασε το πλήρες  χαρτοφυλάκιο της Bayer για τη φυτοπροστασία στην καλλιέργεια της ελιάς. Στη συνέχεια, οι παρευρισκόμενοι είχαν τη δυνατότητα να ενημερωθούν από την κα Χρυσή Κοτονιά, Sustainable Agriculture Manager, για τις Συνεργασίες της Bayer  στην Αλυσίδα Τροφίμων καθώς και για το σύνολο των Υπηρεσιών που αναπτύσσει η εταιρία και έρχονται να υποστηρίξουν τον παραγωγό με προσαρμοσμένες λύσεις στο χωράφι. Η εκπαίδευση των παραγωγών, η ιχνηλασιμότητα στην αλυσίδα αξίας, η ψηφιακή γεωργία και η προώθηση της Ορθής Γεωργικής Πρακτικής  ήταν  από τα βασικά θέματα που συζητήθηκαν.

Η κα Χρύση Κοτονιά, Sustainable Agriculture Manager κατά τη διάρκεια της παρουσίασης στους παραγωγούς

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Bayer, «η ανταπόκριση των μελών της ομάδας ήταν εντυπωσιακή  και με την ενεργή  και ενθουσιώδη συμμετοχή τους  σφράγισαν την επιτυχία την εκδήλωσης, ενώ ταυτόχρονα απέδειξαν  ότι οι μικρές ομάδες παραγωγών από διαφορετικά μέρη της Ελλάδας μπορούν να έχουν και να μοιράζονται μεγάλα οράματα». Η βραδιά ολοκληρώθηκε με δείπνο στην πλατεία του χωριού με τοπικά εδέσματα και κρασί.

Όπως υπογραμμίζει η εταιρεία, «Η προσπάθεια για την  ενίσχυση του brand των ελληνικών αγροτικών προϊόντων είναι  προτεραιότητα για τη Bayer και η συνεργασία με πρωτοπόρες ομάδες παραγωγών που εργάζονται  ακολουθώντας τις αρχές της αειφορίας, αποτελεί τον πυρήνα των δράσεων σε αυτόν τον τομέα». 


Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία