BACK TO
TOP
Αιγοπροβατοτροφία

Στην Κρήτη το 16ο Πανελλήνιο Εντομολογικό Συνέδριο

Στο Ηράκλειο της Κρήτης θα διεξαχθεί το επόμενο Πανελλήνιο Εντομολογικό Συνέδριο όπως ανακοινώνει σε επιστολή της ενημερώνοντας τα μέλη της η Εντομολογική Εταιρεία Ελλάδος.

Στην Κρήτη το 16ο Πανελλήνιο Εντομολογικό Συνέδριο

1
0
Αφορμή για την απόφαση αυτή, όπως επισημαίνεται, στάθηκε η υποβολή αιτήματος από τη ΔΑΟΚ Μεσολογγίου και το Ηράκλειο Κρήτης (ΕΛΓΟ-ΙΠΦΗ, ΤΕΙ Κρήτης και Παν. Κρήτης/ΙΜΒΒ) σχετικά με το θέμα της διοργάνωσης του 16ου Πανελλήνιου Εντομολογικού συνεδρίου

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Εντομολογικής Εταιρείας Ελλάδας, «ευχαριστεί θερμά τους συναδέλφους για το ενδιαφέρον και την προθυμία τους να φιλοξενήσουν το συνέδριο της Ε.Ε.Ε. στην περιοχή τους. Λαμβάνοντας υπόψη κυρίως την εμπειρία των συναδέλφων στην διοργάνωση συνεδρίων αλλά και την πρόσβαση στην περιοχή του συνεδρίου αποφάσισε ομόφωνα το επόμενο Π.Ε.Σ. να διεξαχθεί στο Ηράκλειο της Κρήτης. Το Δ.Σ. συγχαίρει τους συναδέλφους για την πρότασή τους, θα είναι σε τακτική συνεργασία μαζί τους και τους εύχεται κάθε επιτυχία στο έργο που ανέλαβαν», αναφέρει χαρακτηριστικά η σχετική ανακοίνωση.
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία