BACK TO
TOP
Τεχνολογία Εισροών

Η Cargill Animal Nutrition και η Provimi παρουσιάζουν την σειρά προσθετικών τροφής PROMOTE ™

Ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων που έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει τους κτηνοτρόφους να ενισχυσουν την απόδοση, να βελτιώσουν την ευζωία των ζώων και να προσαρμοστούν καλύτερα στους καταναλωτές του αύριο.

Η Cargill Animal Nutrition και η Provimi παρουσιάζουν την σειρά προσθετικών τροφής PROMOTE ™

2
0

Η Cargill Animal Nutrition, μέσω της λειτουργίας της Provimi, παρουσίασε τη σειρά PROMOTE ™, ένα παγκόσμιο εμπορικό σήμα και μια σειρά πρόσθετων υλών ζωοτροφών που έχουν σχεδιαστεί για να βοηθήσουν τους κτηνοτρόφους, τους παρασκευαστές ζωοτροφών και τους εμπόρους λιανικής να φέρουν τις πιο καινοτόμες και εύστοχες λύσεις, στη βιομηχανία των πρόσθετων ζωοτροφών. Οι πρόσθετες ύλες ζωοτροφών παίζουν ολοένα και πιο σημαντικό ρόλο στη διατροφή των ζώων καθως οι κτηνοτρόφοι αναζητούν νέους τρόπους για να ενισχυσουν την απόδοση, να βελτίωσουν την μετατρεψιμότητα της τροφής και να διευθετήσουν της μεταβαλλόμενες απαιτήσεις των καταναλωτών.
Η σειρά PROMOTE ™ είναι ένα σημαντικό βήμα προς τα εμπρός στη δέσμευση της Cargill Animal Nutrition  για να εξυπηρετήσει τους πελάτες ως αξιόπιστος σύμβουλος και πηγή καινοτομίας. Η Cargill μέσω της Provimi θα παρουσιάσει σε παγκόσμιο επίπεδο την σειρά PROMOTE ™ μέσα στους επόμενους μήνες.

"Ο συνδυασμός μιας επεκτεινόμενης και αναδυόμενης αγορας μεσαίας τάξης - η οποία απαιτεί πιο πλούσιες σε πρωτεΐνες δίαιτες - μαζί με την αυξανόμενη ευαισθησία των καταναλωτών ως προς την σύνθεση των ζωοτροφών και την ευζωία των ζώων, ασκεί νέες πιέσεις στους κτηνοτρόφους για να ενισχύσουν τις αποδόσεις και να το κάνουν με πιο βιώσιμους τρόπους, », δήλωσε ο Gilles Houdart, διευθυντής μάρκετινγκ της Cargill Animal Nutrition. «Η επιτυχία των πελατών μας είναι ζωτικής σημασίας στον στόχο μας για την κάλυψη των θρεπτικών αναγκών του αναπτυσομενου κοσμου. Η σειρά PROMOTE ™ είναι η πλατφόρμα μας για την ανάπτυξη, την προμήθεια, τον έλεγχο και την προσφορά στην αγορά,  εξαιρετικών λύσεων στην σύσταση πρόσθετων υλών και βοηθάει τους πελάτες μας να επιτύχουν σε μια ταχέως αναπτυσσόμενη, ιδιαίτερα δυναμική αγορά. "


Σειρά προϊόντων
Κατηγορίες και συγκεκριμένα προϊόντα που περιλαμβάνονται στη γραμμή προσθέτων  PROMOTE™ περιλαμβάνουν:
• Προϊόντα με αιθέρια έλαια και οργανικά οξέα για μονογαστρικά που αποσκοπούν στην σωστή ανάπτυξη και υγεία του εντέρου - Biacid ™, Provimax ™, Cinergy ™, Prohacid ™.
• Το νέο πρόσθετο αποκλειστικά για ορνίθια για την ενίσχυση της απόδοσης τους, Aloapur®, σε συνεργασία με Purac Corbion.
• Amaferm®, τα βελτιωτικά της πεπτικότητας για μηρυκαστικά (προσφέρεται σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και τη Νότια Αμερική).
• Proviox®, ένα φυσικό αντιοξειδωτικό για τα ζώα.
• Notox ™, ένα ευρύ φάσμα προϊόντων και υπηρεσιών για την προστασία από τις μυκοτοξίνες (δεν διατίθεται στις ΗΠΑ ή τον Καναδά).

Μια διαφοροποιημένη πτυχή του PROMOTE™ θα είναι η προσέγγιση της Cargill Animal Nutrition για την ανάπτυξη του προϊόντος. Το παγκόσμιο αυτό εμπορικό σήμα, θα επικεντρωθεί στο να φέρει στην αγορά τις πιο υποσχόμενες τεχνολογίες πρόσθετων, είτε που θα αναπτύσσονται εσωτερικά , είτς που θα προέρχονται από εξωτερικούς συνεργάτες. Βλέπουμε την σειρά PROMOTE™ ως καταλύτη για την επιτάχυνση της ανάπτυξης στα πρόσθετα, από την εμπορευματοποίηση των καλύτερων τεχνολογιών στην κατηγορία τους», λέει ο Houdart. «Στόχος μας είναι να προσφέρουμε ένα προϊόν που οι πελάτες μας θα μπορούν να εμπιστεύονται πλήρως."

Η σειρά PROMOTE™ επωφελείται από την αντίστοιχη ηγετική θέση της Cargill και της Provimi, στις έρευνες διατροφής των ζώων και την ανάπτυξη των πρόσθετων ζωοτροφών και θα βοηθάει παρέχοντας στους πελάτες μεγαλύτερη βεβαιότητα στην εφαρμογή του προϊόντος. "Οι πελάτες μας λένε ότι θέλουν περισσότερο συνεπή, πιο αξιόπιστα προϊόντα τα οποία μπορούν να εμπιστεύονται, με ισχυρά τεχνικά αρχεία, είτε μέσω προμειγμάτων, είτε απευθείας στην τροφή», πρόσθεσε ο Houdart. "Το τμήμα έρευνας και ανάπτυξης της Cargill Animal Nutrition και η εξαίρετη διατροφική γνώση, μας  βάζει σε μια μοναδική θέση να είμαστε αυτός ο έμπιστος συνεργάτης."

Σχετικά με την Cargill
Η Cargill είναι μια διεθνής εταιρεία παραγωγής και εμπορίας τροφίμων, γεωργικών, οικονομικών και βιομηχανικών προϊόντων και υπηρεσιών. Ιδρύθηκε το 1865, ιδιωτική εταιρεία που απασχολεί 142.000 άτομα σε 65 χώρες. Η Cargill βοηθά τους πελάτες της να επιτύχουν μέσω της συνεργασίας και της καινοτομίας, και έχει δεσμευτεί να εφαρμόζει την παγκόσμια γνώση και την εμπειρία της για να συμβάλει στην αντιμετώπιση των οικονομικών, περιβαλλοντικών και κοινωνικών προκλήσεων,  στους τομείς όπου δραστηριοποιείται.
Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε www.cargill.com.

Η Cargill Animal Nutrition
Η Cargill Animal Nutrition έχει περισσότερους από 17.000 εργαζόμενους σε περισσότερες από 250 εγκαταστάσεις σε 37 χώρες, προσφέροντας ένα ευρύ φάσμα προϊόντων και υπηρεσιών στους παρασκευαστές ζωοτροφών, κτηνοτρόφους και εμπόρους λιανικής σε όλο τον κόσμο. Το 2011 η Cargill ολοκλήρωσε την εξαγορά της Provimi, ενός παγκόσμιου ηγέτη στα προμείγματα και τη διατροφή των ζώων, προσθέτοντας στο χαρτοφυλάκιο της Cargill την προσφορά ζωοτροφών. Σήμερα, Η Cargill μέσω της πλατφόρμας της για την διατροφή των ζώων, προσφέρει μια σειρά από σύνθετες ζωοτροφές, προμείγματα, πρόσθετες ύλες ζωοτροφών,  λύσεις στην αλυσίδα εφοδιασμού και την διαχείριση κινδύνου, εργαλεία λογισμικού και τη τεχνογνωσία που είναι απαράμιλλη στον κλάδο.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις ζωοτροφές της Cargill, επισκεφθείτε: http://www.cargill.com/feed.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία