BACK TO
TOP
Αιγοπροβατοτροφία

Γεωργική κτηνοτροφική έκθεση στη Λάρισα τον Φεβρουάριο

Τη διοργάνωση της 10ης Πανελλήνιας Γεωργικής, Κτηνοτροφικής και Περιβαλλοντικής Έκθεσης, στη Σκεπαστή Αγορά, επί της οδού Γ. Παπανδρέου στη Νεάπολη Λάρισας, το διάστημα 11-15 Φεβρουαρίου, ανακοινώνει ο Δήμος Λαρισέων.

 Η Βιοποικιλότητα και η κτηνοτροφία στο Δήμο Φαιστού

0
0
Στη σημερινή δύσκολη οικονομική συγκυρία, η υγιής ανάπτυξη της πρωτογενούς παραγωγής αναδεικνύεται ως μείζον ζήτημα

Ο Δήμος Λαρισαίων, όπως ειδικότερα επισημαίνεται «προχωρά και φέτος στη διοργάνωση της Έκθεσης, πιστεύοντας πως έχει να προσφέρει ουσιαστικές υπηρεσίες τόσο στις επιχειρήσεις και επαγγελματίες που συμμετέχουν, όσο και στους ενδιαφερόμενους επισκέπτες αλλά και στους κατοίκους της Θεσσαλίας η οποία ιστορικά είναι ο κατ’ εξοχήν χώρος του αγροτικού κόσμου».  

Η Έκθεση αποτελεί μιας πρώτης τάξης ευκαιρία για τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον γεωργοκτηνοτροφικό ή τον περιβαλλοντικό τομέα να προωθήσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους.

Φιλοδοξία της νέας δημοτικής αρχής είναι  να αναδειχθεί ως μια από τις σημαντικότερες εκθέσεις για τον αγροτοδιατροφικό τομέα στην Ελλάδα, αλλά και στην Ευρώπη.

Παράλληλα στο πλαίσιο της 10ης Πανελλήνιας Γεωργικής-Κτηνοτροφικής-Περιβαλλοντικής Έκθεσης, θα πραγματοποιηθούν ημερίδες και παρουσιάσεις με θέματα σχετικά με το αντικείμενο της έκθεσης.

Δηλώσεις ενδιαφέροντος με πλήρη στοιχεία αποστέλλονται στο georgiki.ktinotrofiki@larissa-dimos.gr . Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα 2413-500-325 (Περικλής Καμάρης) στο 2413-500-237 (Λία Γκουντρουμπή).
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία