BACK TO
TOP
Αιγοπροβατοτροφία

Στις αιγοπροβατοτροφικές εκμεταλλεύσεις εστίασε ημερίδα στη Βέροια

Στην επιμόρφωση και ενημέρωση των παραγωγών αποσκοπούσε η εκδήλωση με θέμα «Διαχείριση αιγο-προβατοτροφικών εκμεταλλεύσεων και εφαρμοσμένη διατροφή», που διοργάνωσε η Βιομηχανία Ζωοτροφών ΒΙΟΖΩΚΑΤ ΑΕ, στη Βέροια.

Στις αιγοπροβατοτροφικές εκμεταλλεύσεις εστίασε ημερίδα στη Βέροια

1
0
Στην ημερίδα που διεξήχθη τη Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου και ώρα 19.30 στο ξενοδοχείο ΑΙΓΕΣ ΜΕΛΑΘΡΟΝ, στην αίθουσα Ρωξάνη Ι, στη Νέα Περιφερειακή Οδό Βέροιας – Νάουσας, παρευρέθηκαν αιγο-προβατοτρόφοι του Ν. Ημαθίας

Το κύριο θέμα της ομιλίας ήταν η διαχείριση αιγο-προβατοτροφικών εκμεταλλεύσεων και εφαρμοσμένη διατροφή (ομιλητής κος Γεώργιος Αρσένος DrVetMed PhD, Αναπληρωτής Καθηγητής, Εργαστήριο Ζωοτεχνίας, Τμήμα Κτηνιατρικής, Σχολή Επιστημών Υγείας Α.Π.Θ) ενώ τη συζήτηση των ομιλιών συντόνισε ο Γενικός Διευθυντής της ΒΙΟΖΩΚΑΤ Α.Ε., κος Τάσος Κυριακίδης.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και χαιρέτησε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΒΙΟΖΩΚΑΤ Α.Ε. κος Δημήτρης Τριανταφύλλου. Κατά τη συζήτηση που ακολούθησε ο καθηγητής κος Αρσένος  με ευχαρίστηση δέχθηκε και απάντησε σε πάσης φύσεως ερωτήματα σχετικά με την εφαρμοσμένη διατροφή στις αιγο-προβατοτροφικές εκμεταλλεύσεις.
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία