BACK TO
TOP
Αιγοπροβατοτροφία

Νέα παράταση στις δηλώσεις για κτηνίατρο εκτροφής

Κι άλλη παράταση έδωσε το υπουργείο και Παραγωγικής Ανασυγκρότησης στην υποβολή των αιτήσεων εγγραφής στα μητρώα των Κτηνιάτρων Εκτροφής, λόγω χαμηλής συμμετοχής. Σημειώνεται ότι η πρώτη προθεσμία έληγε στις 23 Ιανουαρίου 2015 και η δεύτερη στις 13 Μαρτίου 2015.

0
0

Με επιστολή που έστειλε η Γενική Διεύθυνση Βιώσιμης Ζωικής Παραγωγής και Κτηνιατρικής στις ΔΑΟΚ ενημέρωσε τους κτηνιάτρους της χώρας ότι από 16 Μαρτίου 2015 ξεκίνησε η διαδικασία υποβολής αιτήσεων στις ΔΑΟΚ των ιδιωτών κτηνιάτρων που ενδιαφέρονται να ενταχθούν στο μητρώο κτηνιάτρων εκτροφής.

Υπενθυμίζεται ότι στο μητρώο μπορούν να ενταχθούν ιδιώτες κτηνίατροι που έχουν σχέση εργασίας ή που συνεργάζονται με αγροτικούς συνεταιρισμούς ή κτηνοτροφικές οργανώσεις ως φυσικά πρόσωπα, συνάπτοντας σύμβαση έργου με τις ΔΑΟΚ. Όσον αφορά τον έλεγχο και την εκρίζωση της βρουκέλλωσης των αιγοπροβάτων, η οριστική πλήρης εφαρμογή του θεσμού θα ξεκινήσει σε όλη την επικράτεια την 1η Αυγούστου 2015.

Ακολουθεί ολόκληρη η επιστολή που έστειλε στις ΔΑΟΚ η Γενική Διεύθυνση Βιώσιμης Ζωικής Παραγωγής και Κτηνιατρικής με τη Νέα παράταση για τις δηλώσεις για τον κτηνίατρο εκτροφής.pdf


Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία