BACK TO
TOP
Αιγοπροβατοτροφία

Επιλέγουν κτηνίατρο εκτροφής ως 10 Μαΐου οι κτηνοτρόφοι

Δεν απαιτείται κατάθεση ιδιωτικού συμφωνητικού μεταξύ κτηνοτρόφου και κτηνιάτρου εκτροφής.

Υποχρεωτική η δήλωση κτηνιάτρου εκτροφής για όλες τις εκμεταλλεύσεις

0
0

Από τη λίστα των εγκεκριμένων κτηνιάτρων, που έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του υπουργείου Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, καλούνται μέχρι τις 10 Μαΐου να δηλώσουν τον κτηνίατρο εκτροφής της επιλογής τους οι κτηνοτρόφοι, οι οποίοι θα συμμετάσχουν στο πρόγραμμα του μελιταίου πυρετού.

Οι κατά τόπους αρμόδιες Διευθύνσεις Κτηνιατρικής ενημερώνουν τους κτηνοτρόφους ότι έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του υπουργείου Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, ο κατάλογος με τους εγκεκριμένους κτηνιάτρους εκτροφής, οι οποίοι θα συμμετάσχουν στην εφαρμογή του προγράμματος του μελιταίου πυρετού.

Ως εκ τούτου, οι κτηνοτρόφοι θα πρέπει να δηλώσουν το αργότερο μέχρι 10 Μαΐου 2015 στο Τμήμα Κτηνιατρικής και τα Αγροτικά Κτηνιατρεία της περιοχής τους τον κτηνίατρο εκτροφής επιλογής τους, ώστε στη συνέχεια να υπογραφεί σύμβαση μεταξύ της Διεύθυνσης Κτηνιατρικής και των κτηνιάτρων εκτροφής για το έργο της εφαρμογής του προγράμματος του μελιταίου στους συγκεκριμένους κτηνοτρόφους.

Σημειώνεται ότι η διαδικασία δεν απαιτεί την κατάθεση ιδιωτικού συμφωνητικού μεταξύ κτηνοτρόφου και κτηνιάτρου εκτροφής, παρά μόνο την έγγραφη δήλωση έναρξης συνεργασίας που αναφέρεται στη σχετική Υπουργική Απόφαση και δεν προκύπτει (για την εφαρμογή του προγράμματος) κόστος για τον παραγωγό.

Πρέπει, επίσης, να τονιστεί η υποχρέωση των παραγωγών για την εφαρμογή του προγράμματος και η σύνδεσή του με την παράδοση γάλακτος και τις οικονομικές ενισχύσεις.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία