BACK TO
TOP
Αιγοπροβατοτροφία

Σε εξέλιξη τα διαχειριστικά σχέδια βόσκησης

Συνάντηση είχε η Βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης, Αφροδίτη Θεοπεφτάτου, με τον Αναπληρωτή Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Ευάγγελο Αποστόλου. Θέματα της συνάντησης, τα προβλήματα που έχουν ανακύψει με τις αιτήσεις για την ενιαία ενίσχυση των αγροτών, οι βοσκήσιμες γαίες και η χρηματοδότηση των προγραμμάτων δακοκτονίας. Μεταξύ άλλων, προέκυψε πως η σύνταξη των διαχειριστικών σχεδίων βόσκησης είναι σε εξέλιξη.

Σε εξέλιξη τα διαχειριστικά σχέδια βόσκησης

1
0

Είχε προηγηθεί συνάντηση της Βουλευτή στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Κεφαλονιάς και Ιθάκης με τον Α/περιφεριάρχη κ. Παναγή Δρακουλόγκωνα, τους εκπροσώπους των κτηνοτρόφων και της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών (ΕΑΣ), κατά την οποία τέθηκαν τα παραπάνω ζητήματα.

«Ο Υπουργός, από την πλευρά του, ενημέρωσε τη βουλευτή πως η διαδικασία σύνταξης των διαχειριστικών σχεδίων βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη και πως τα δικαιώματα για την ερχόμενη πενταετία θα κατοχυρωθούν βάσει αυτών. Παράλληλα, υπήρξε διαβεβαίωση για τη διάθεση των χρημάτων από το Υπουργείο για το πρόγραμμα της δακοκτονίας», σύμφωνα με ανακοίνωση της Αφροδίτης Θεοπεφτάτου, Βουλευτή Κεφαλονιάς & Ιθάκης.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία