BACK TO
TOP
Αιγοπροβατοτροφία

Εισαγωγή πρόβειου από Σαρδηνία ναρκοθετεί την υπόθεση της φέτας

Με βασικό πλεονέκτηµα, τουλάχιστον µέχρις στιγµής, της αιγοπροβατοτροφίας, την εγγυηµένη απορρόφηση του παραγόµενου γάλακτος από τις βιοµηχανίες και τα τυροκοµεία για παρασκευή τυριών και γιαούρτης, είναι λογικό να προβάλλεται από πλευράς Ζωικής Παραγωγής ως ο κλάδος που έχει τις περισσότερες πιθανότητες επιβίωσης στις δύσκολες οικονοµικές συνθήκες αλλά και το µικρότερο ρίσκο επένδυσης, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Agrenda.

Εισαγωγή πρόβειου από Σαρδηνία ναρκοθετεί την υπόθεση της φέτας

2
0
Παράλληλα η τιµή του γάλακτος, αν και καθηλωµένη επί χρόνια, παρά την αύξηση των τιµών των ζωοτροφών, του ΦΠΑ (23 %) κλπ. θεωρείται «κατ’ ανάγκην» σχετικά ικανοποιητική από τους αιγοπροβατοτρόφους, σε σύγκριση µε τις τιµές του αγελαδινού αλλά και αυτές του κρέατος των αµνοεριφίων. Ποιες είναι όµως οι προοπτικές του κλάδου στο άµεσο και απώτερο µέλλον


Αναλυτικό ρεπορτάζ στην Agrenda που κυκλοφορεί εκτάκτως την Παρασκευή 6 Απριλίου σε όλα τα περίπτερα της χώρας μαζί με το περιοδικό Profi
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία