BACK TO
TOP
Αιγοπροβατοτροφία

Ενημερωτικές ημερίδες της ΒΙΟΖΩΚΑΤ σε Φλώρινα, Αμύνταιο και Σέρρες

Στην επιμόρφωση και ενημέρωση των αιγοπροβατοτρόφων αποσκοπούν οι ημερίδες που διοργανώνει σε Φλώρινα, Αμύνταιο και Σέρρες, η Βιομηχανία Ζωοτροφών ΒΙΟΖΩΚΑΤ .

Ημερίδα για διαχείριση εκμεταλλεύσεων και εφαρμοσμένη διατροφή από τη ΒΙΟΖΩΚΑΤ

0
0
Οι δύο πρώτες εκδηλώσεις με θέμα «Εφαρμοσμένη διατροφή και διαχείριση αιγοπροβατοτροφικών εκμεταλλεύσεων» διοργανώνονται σε Φλώρινα και Αμύνταιο, στις 3 και 10 Οκτωβρίου, αντίστοιχα

Πιο συγκεκριμένα, η πρώτη εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με το τυροκομείο ΑΦΟΙ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ ΟΕ, τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 19.30 στην αίθουσα του εργατικού κέντρου της Φλώρινας, ενώ η δεύτερη σε συνεργασία με την ΑΓΡΟΤΕΧΝΙΚΗ Ε.Π.Ε. - ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΠΑΝΟΣ Ε.Π.Ε. τη Δευτέρα 10 Οκτωβρίου και ώρα 19:30 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πνευματικού Κέντρου Αμυνταίου.
Ομιλητής και στις δύο αυτές ημερίδες θα είναι ο κ. Γεώργιος Αρσένος (DrVetMed PhD, Καθηγητής, Εργαστήριο Ζωοτεχνίας, Τμήμα Κτηνιατρικής, Σχολή Επιστημών Υγείας Α.Π.Θ)

Παράλληλα η εταιρεία  διοργανώνει ακόμα μία εκδήλωση με θέμα «Mεταβολικές διαταραχές αιγών και προβάτων»,  τη Δευτέρα 17 Οκτωβρίου  και ώρα 19.30, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δήμου Ηράκλειας, πρώην «ROMEO», στην Ηράκλεια Σερρών με ομιλητή τον κ. Νεκτάριο Γιαδίνη (Αναπληρωτή Καθηγητή Παθολογίας Μικρών Μηρυκαστικών, Κτηνιατρική Σχολή Α.Π.Θ.)

Η ΒΙΟΖΩΚΑΤ πλήρως προετοιμασμένη με τις καλύτερες πρώτες ύλες, ισορροπιστές τροφής, κτηνοτροφικά γάλατα και ειδικά διατροφικά προϊόντα της JOSERA υποστηρίζει τους κτηνοτρόφους συνεργάτες της. Με συστήματα ποιοτικού ελέγχου α΄ υλών και τελικών προϊόντων και τεχνογνωσία που στηρίζεται στη συνεργασία με τους καθηγητές από το Α.Π.Θ. & με τους ειδικούς της JOSERA, η ΒΙΟΖΩΚΑΤ παρασκευάζει ζωοτροφές υψηλής βιολογικής αξίας ώστε να εξασφαλίζεται η υγεία των ζώων καθώς και η υψηλή ποιότητα των τελικών προϊόντων (γάλα, κρέας, αυγά).  
Η ΒΙΟΖΩΚΑΤ πιστεύει ότι οι συνεργάτες της, κτηνοτρόφοι με τη βοήθεια των ειδικών (καθηγητών κτηνιατρικής και ζωοτεχνίας) θα μπορέσουν να αποκτήσουν επιπλέον γνώσεις ώστε να παραμείνουν ανταγωνιστικοί σε ένα ιδιαίτερο δύσκολο οικονομικό περιβάλλον
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία