BACK TO
TOP
Αιγοπροβατοτροφία

Η διαχείριση αιγοπροβατροφικών εκμεταλλεύσεων στη Δράμα από τη ΒΙΟΖΩΚΑΤ

Στην επιμόρφωση και ενημέρωση των αιγο-προβατοτρόφων αποσκοπεί η εκδήλωση που διοργανώνουν στη Δράμα, τη Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016, η Βιομηχανία Ζωοτροφών –ΒΙΟΖΩΚΑΤ ΑΕ και ο Σύλλογος Κτηνοτρόφων Ν. Δράμας «Ο Άγιος Μόδεστρος».

Μισές δουλειές στις πληρωμές

1
0
Ομιλητής της εκδήλωσης που φέρει τον τίτλο «Εφαρμοσμένη διατροφή και διαχείριση αιγο-προβατροφικών εκμεταλλευσεων» και θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα πολλαπλών εκδηλώσεων του Δήμου Δράμας, είναι ο κ. Γεώργιος Αρσένος (DrVetMed PhD, Καθηγητής, Εργαστήριο Ζωοτεχνίας, Τμήμα Κτηνιατρικής, Σχολή Επιστημών Υγείας Α.Π.Θ)

Η νέα κτηνοτροφική περίοδος ξεκίνησε. Η ΒΙΟΖΩΚΑΤ πλήρως προετοιμασμένη με τις καλύτερες πρώτες ύλες, ισορροπιστές τροφής, κτηνοτροφικά γάλατα και ειδικά διατροφικά προϊόντα της JOSERA υποστηρίζει τους κτηνοτρόφους συνεργάτες της. Με συστήματα ποιοτικού ελέγχου α΄ υλών και τελικών προϊόντων και τεχνογνωσία που στηρίζεται στη συνεργασία με τους καθηγητές από το Α.Π.Θ. & με τους ειδικούς της JOSERA, η ΒΙΟΖΩΚΑΤ παρασκευάζει ζωοτροφές υψηλής βιολογικής αξίας ώστε να εξασφαλίζεται η υγεία των ζώων καθώς και η υψηλή ποιότητα των τελικών προϊόντων (γάλα, κρέας, αυγά).  

Η ΒΙΟΖΩΚΑΤ πιστεύει ότι οι συνεργάτες της, κτηνοτρόφοι με τη βοήθεια των ειδικών (καθηγητών κτηνιατρικής και ζωοτεχνίας) θα μπορέσουν να αποκτήσουν επιπλέον γνώσεις ώστε να παραμείνουν ανταγωνιστικοί σε ένα ιδιαίτερο δύσκολο οικονομικό περιβάλλον.
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία