BACK TO
TOP
Αιγοπροβατοτροφία

Στη σειρά για εμβολιασμό κατά της οζώδους τα βοοειδή Μαγνησίας

Στις κατά τόπους Κτηνιατρικές Υπηρεσίες καλούνται να προσέλθουν οι αγελαδοτρόφοι της Μαγνησίας προκειμένου να ενημερωθούν για τον προγραμματισμό του εμβολιασμού των ζώων τους κατά της οζώδους δερματίτιδας.

1
0

Μάλιστα, σχετική ανακοίνωση της αρμόδιας Διεύθυνσης της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας και Σποράδων ενημερώνει τους κτηνοτρόφους ότι παρέλαβαν ικανοποιητικό αριθμό δόσεων εμβολίου ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες του υποχρεωτικού εμβολιασμού.

Αναλυτικότερα, στη σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής: «Την επιτακτική ανάγκη άμεσης ολοκλήρωσης του εμβολιασμού κατά της οζώδους δερματίτιδας των βοοειδών για την ανάπτυξη ανοσίας στο σύνολο του ζωικού πληθυσμού της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας επισημαίνει η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Περιφερειακών Ενοτήτων Μαγνησίας και Σποράδων.

Για το λόγο αυτόν παραλήφθηκε στις 12 Οκτωβρίου ικανοποιητικός αριθμός δόσεων εμβολίου, ο οποίος μπορεί να καλύψει τις ανάγκες για την υποχρεωτική διεξαγωγή του εμβολιασμού.

Καλούνται, ως εκ τούτου, οι αγελαδοτρόφοι να προσέλθουν άμεσα στις κατά τόπους Κτηνιατρικές Υπηρεσίες για την ενημέρωσή τους σχετικά με την παραλαβή των εμβολίων και τον προγραμματισμό του εμβολιασμού των ζώων τους».

 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία